Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  6:29 μμ
 
wm small
Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021 21:51

Ο παλμός της Θύρας 6 στο γήπεδο του Παναιτωλικού (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο παλμός που είχε το γήπεδο του Παναιτωλικού, με την παρουσία της Θύρας 6, συνετέλεσε τα μέγιστα στη νίκη επί του Απόλλωνα.

Το γκολ του Ντέιμπι Φλόρες, σε συνδυασμό με την εικόνα του γηπέδου σήμερα, το οποίο παρότι όχι γεμάτο, σε καμία περίπτωση, ήταν καθοριστικοί παράγοντες για τη νίκη των Αγρινιωτών επί του Απόλλωνα Σμύρνης. Όπως τόνισε και ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Αναστασίου, η ώθηση του κόσμου ήταν σημαντική.

Η οργανωμένοι επέστρεψαν μετά από απουσία αρκετού καιρού στο γήπεδο. Με τα συνθήματά τους και τις φωνές τους ξεσήκωσαν τους παίκτες και τον υπόλοιπο κόσμο και χειροκροτήθηκαν. Οι παίκτες του Παναιτωλικού τους χειροκρότησαν και οι ίδιοι στο τέλος.

Δεν χρειάστηκαν καπνογόνα ή βεγγαλικά για να «ζεστάνουν» την ατμόσφαιρα και η εικόνα τους ήταν υποδειγματική. Ζητούμενο από εδώ και στο εξής το γήπεδο να συνεχίσει να έχει τον ίδιο παλμό με ακόμη καλύτερη προσέλευση.

Δείτε το βίντεο του TitormosNet.gr:

titormosnet.gr

Διαβάστηκε 686 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.