Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  5:10 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2021 18:33

Έρχεται podcast της Ιωάννας Παλιοσπύρου με καλεσμένους που η ζωή τους ανατράπηκε

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ξεκινά συνεργασία με τον Σταύρο Θεοδωράκη, δείχνοντας ότι είναι αποφασισμένη μετά τη δίκη για την επίθεση με το βιτριόλι, να συνεχίσει τη ζωή της με όνειρα και φιλοδοξίες.

Την είδηση της συνεργασίας έκανε γνωστή ο δημοσιογράφος με ανάρτησή του στα social media. Η Ιωάννα θα έχει τη δική της ενότητα στο pod.gr, στην οποία θα αναδεικνύει να αναδεικνύει θέματα που αφορούν στη γυναίκα και τη δύναμη της ζωής.

“Zωή θα πει επτά φορές να πέφτεις και να σηκώνεσαι οκτώ» Eίναι ένα από τα αποσπάσματα της γιαπωνέζικης σοφίας που αρέσει στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Ξεκινώ να κάνω πράγματα που με κάνουν ευτυχισμένη. Και ελπίζω ότι θα κάνουν ευτυχισμένους και άλλους ανθρώπους. Παίρνω πολλή αγάπη σε αυτήν την ατέλειωτη περιπέτεια που ζω και θέλω να την επιστρέψω, όση μπορώ, στους ανθρώπους που την έχουν ανάγκη».

Αυτά δήλωσε η Ιωάννα ανακοινώνοντας την απόφαση της να κάνει podcast με καλεσμένους ανθρώπους που η ζωή τους ανατράπηκε αλλά βρήκαν την δύναμη να συνεχίσουν και γιατί όχι να γίνουν ξανά ευτυχισμένοι.

Την υποδέχθηκα στο pod.gr λέγοντας ότι η Ιωάννα κατάφερε να μην παρασυρθεί σε ακραίες εγωιστικές συμπεριφορές. Επέλεξε το μέτρο και όχι το μίσος. Που την βρήκε τόσο δύναμη; Αξίζει λοιπόν να την ακούσουμε γιατί μάλλον έχει να διδάξει πολλά σε όλους μας”, έγραψε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

σταυροσ θεοδωράκης 19 11 2021

κγιαννακιδισ 19 11 2021

Πρώτος καλεσμένος στο podcast θα είναι ο ψυχίατρος της Ιωάννας Κωνσταντίνος Κοντοάγγελος, ο οποίος θα συζητήσει μαζί της δημόσια – για πρώτη φορά– τα όσα έζησαν όλο αυτόν τον καιρό. Από το ψυχικό τραύμα της επίθεσης και το σκοτάδι του φόβου και της παραίτησης μέχρι την έξοδο ξανά στο φως και την διεκδίκηση της ζωής.

Το podcast της Ιωάννας Παλιοσπύρου θα είναι σε εβδομαδιαία βάση, με παραγωγό τη δημοσιογράφο Γιούλα Ράπτη, και θα φιλοξενήσει πρόσωπα που η ζωή τους -μετά από ένα σοβαρό τραυματικό γεγονός- χωρίστηκε σε ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ, αλλά κατάφεραν να γίνουν σύμβολα αγώνα, δύναμης και παραδειγματισμού.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 737 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.