Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  2:21 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2021 10:35

Αγρίνιο: Η εθελοντική ομάδα «Save Your Hood» καθάρισε την περιοχή του Αγίου Χριστοφόρου (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μία ακόμη σημαντική εθελοντική δράση καθαρισμού στο Αγρίνιο πραγματοποίησε την Κυριακή 14 Νοεμβρίου η ομάδα «Save Your Hood» στο δασύλλιο, στα γήπεδα του Αγίου Χριστοφόρου και στην οδό Υψηλάντου, ύστερα από υπόδειξη κατοίκου της περιοχής.

Παρά τη συννεφιά και το ενδεχόμενο της βροχόπτωσης, οι εθελοντές έδρασαν όπως κάθε Κυριακή και βρέθηκαν σε όλα τα παραπάνω σημεία, όπου αντίκρισαν μία θλιβερή εικόνα με σκουπίδια σε πεζοδρόμια, δρόμους, ακόμη και στο δάσος.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι ένα από τα γήπεδα στην περιοχή του Αγίου Χριστοφόρου ήταν γεμάτο από μπουκάλια και πλαστικές συσκευασίες.

Οι εθελοντές κατάφεραν να μαζέψουν 11 σακούλες (950 λίτρα σκουπιδιών) εκ των οποίων 150 λίτρα ανακυκλώσιμων πλαστικών που θα παραδοθούν στην ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου στηρίζοντας την στο πολύτιμο έργο της.

Η ομάδα συνεχίζει τις δράσεις της κάθε Κυριακή και μπορεί ο καθένας να γίνει μέλος ή να ενημερώνετε για τις δράσεις μπαίνοντας στη σελίδα της στο Facebook (ΕΔΩ).

Δείτε φωτογραφίες:

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 851 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.