Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  1:42 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2021 11:14

Βλέπει… πέναλτι ο Κλάτενμπεργκ στο ΠΑΣ-Παναιτωλικός: «Απερίσκεπτη και όχι απαραίτητη κίνηση»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με την αιτιολογία ότι «η κίνηση του χεριού του αμυντικού στο πρόσωπο του αντιπάλου ήταν απερίσκεπτη και όχι απαραίτητη», ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ στην ανάλυσή του είδε… πέναλτι στη φάση Μαλή-Περέα.

Το γεγονός ότι αλλού βρίσκει το χέρι του αμυντικού του Παναιτωλικού και αλλού πιάνει ο «χτυπημένος» Περέα, δεν φάνηκε να τον συγκινεί… ιδιαίτερα.

«Ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι αφού ο αμυντικός διεκδίκησε τη μπάλα με τον επιθετικό μέσα στην περιοχή. Το VAR έλεγξε τη φάση και έκρινε ότι η επαφή του χεριού του αμυντικού με το πρόσωπο του επιθετικού ήταν αρκετή για να καταλογιστεί πέναλτι. Η ΚΕΔ συμφωνεί με την απόφαση διότι η κίνηση του χεριού του αμυντικού στο πρόσωπο του αντιπάλου ήταν απερίσκεπτη και όχι απαραίτητη», αρκέστηκε να σχολιάσει ο Άγγλος αρχιδιαιτητής.

Η ανάλυση του Κλάτενμπεργκ:

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 313 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.