Κυριακή, 19η Μαίου 2024  5:21 πμ
 
wm small
Τρίτη, 12 Απριλίου 2016 15:59

1ο Μαθητικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στη Ναύπακτο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την 187η επέτειο της Απελευθέρωσης της Ναυπάκτου, ο Δήμος Ναυπακτίας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Αιτωλοακαρνανίας, διοργανώνουν το 1ο Μαθητικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών που θα πραγματοποιηθεί Κυριακή 17 Απριλίου και ώρα 10:30 π.μ. στην Παπαχαραλάμπειο Αίθουσα Ναυπάκτου.

300  έφηβοι από 12 σχολεία του Ν. Αιτωλοακαρνανίας θα αναμίξουν δημιουργικά την ιστορική μνήμη και την παράδοση με την ψυχαγωγία και τον πολιτισμό, βιώνοντας μια αξέχαστη εμπειρία σε αυτό το χαρούμενο αντάμωμα. Συμμετέχουν: Γυμνάσιο Αγ. Κων/νου, Γυμνάσιο Αιτωλικού, Γυμνάσιο Αντιρρίου, ΓΕ.Λ Ευηνοχωρίου, 1ο ΕΠΑ.Λ Ναυπάκτου, 2ο ΕΠΑ.Λ Αγρινίου, Γυμνάσιο & ΓΕ.Λ Ματαράγκας, 2ο ΓΕ.Λ Ναυπάκτου, 3ο Γυμνάσιο Ναυπάκτου, 1ο Γυμνάσιο Μεσολογγίου, ΓΕ.Λ Νεοχωρίου.

Συμμετέχει παραδοσιακή ορχήστρα με τον Γιάννη Σίνη (τραγούδι-λαούτο) και τον Γιάννη Οικονόμου (βιολί).

 

Διαβάστηκε 1023 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Απριλίου 2016 17:47
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.