Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  9:55 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2021 18:35

Ας σταθούμε όλοι δίπλα στον Αντώνη – Μιχαήλ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τον πιο σημαντικό αγώνα, αυτόν για τη ζωή του, συνεχίζει να δίνει o 23χρονος σήμερα Αντώνης- Μιχαήλ Γουλιδάκης που έλκει την καταγωγή του και από την περιοχή του Αγρινίου.

Η ιστορία του νεαρού είχε γίνει στο παρελθόν γνωστή και είχε συγκινήσει. Κέρδισε πολλές μάχες αλλά η πλέον κρίσιμη είναι μπροστά του.

Ο Αντώνης αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά καθώς πάσχει, από την ημέρα που γεννήθηκε, από στένωση ισθμού αορτής της καρδιάς. Έχει υποβληθεί κατά καιρούς σε τέσσερις επεμβάσεις (δυο στο Βερολίνο το 2014 και 2018). Χειρουργήθηκε σε μικρή ηλικία στην Ελλάδα για στένωση του ισθμού της αορτής (συγγενής καρδιοπάθεια). Αρχικά του εμφυτεύθηκε stent όμως λόγω νέας επαναστενώσεως του stent επανατοποθετήθηκε νέο σε εξειδικευμένο κέντρο του εξωτερικού. Αλλά και το νέο stent εμφάνισε επαναστένωση.

Κατά συνέπεια λόγω των σοβαρών επιπλοκών που ο ασθενής συνεχώς εμφανίζει κρίνεται η αντιμετώπιση του όλου προβλήματος σε εξειδικευμένο κέντρο του εξωτερικού. Τυχόν καθυστέρηση της επέμβασης, θα εγκυμονούσε κινδύνους νέων σοβαρών επιπλοκών, τόσο για την ασθένειά του όσο και για τη ζωή του.

Έχουν εντοπιστεί δυο υποψήφια Νοσοκομεία της Νέας Υόρκης όπου ο Αντώνης θα υποβληθεί σε ειδική- εξιδεικευμένη καινοτόμα θεραπεία 8-10 ημερών ώστε να αποφύγει την 5η επέμβαση.

Το κόστος όμως κυμαίνεται σε 45-50.000 ευρώ σύμφωνα με μετριοπαθείς εκτιμήσεις και για το λόγο αυτό ο πατέρας του Αντώνη-Μιχαήλ, Γιάννης, απευθύνει έκκληση για βοήθεια από όποιον έχει σχετική δυνατότητα. Σκέφτεται μάλιστα συμβολικά να κάνει πεζός τη διαδρομή από Αγρίνιο σε Άμστερνταμ για να αναδείξει το πρόβλημα του γιού του.

Αναμφίβολα ο Αντώνης Μιχάλη και η οικογένεια του ανεβαίνουν έναν Γολγοθά. Η περιπέτεια τους ωστόσο θα έχει αίσιο τέλος αν η κοινωνική αλληλεγγύη εκφραστεί και σε αυτή την περίπτωση.

Οποιος δύναται λοιπόν να στηρίξει ας επικοινωνήσει με τον κ. Γιάννη στο τηλ. 6958576674.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 529 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2021 21:42
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.