Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  10:06 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 01 Νοεμβρίου 2021 18:36

Πάτρα και ολίγον από Μεσολόγγι – Πουθενά το Αγρίνιο στο βίντεο του Πανεπιστημίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

H σημειολογία έχει πάντα τη δική της αξία….

Στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Πατρών αναρτήθηκαν οι νέοι ενημερωτικοί οδηγοί του Ιδρύματος, καθώς και το νέο βίντεο του Πανεπιστημίου Πατρών. Το νέο προφίλ του Πανεπιστημίου Πατρών με τους ανανεωμένους ενημερωτικούς οδηγούς και το σχετικό βίντεο υποτίθεται ότι παρουσιάζει το Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα με βάση τις αλλαγές που έγιναν πρόσφατα στον ακαδημαϊκό χάρτη του Πανεπιστημίου. Κι όμως το Αγρίνιο απουσιάζει πλήρως από το υλικό αυτό, ωσάν να μην υπάρχει παρουσία του Πανεπιστημίου στο Αγρίνιο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο βίντεο – παρουσίαση του Πανεπιστημίου Πατρών προβάλλονται εκτενώς και σχεδόν αποκλειστικά οι εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στην Πάτρα, ενώ υπάρχουν μόνο μερικά δευτερόλεπτα με εικόνες από το campus του Πανεπιστημίου στο Μεσολόγγι (πάλι καλά). Όσοι δουν το βίντεο καταλαβαίνουν ότι το Πανεπιστήμιο Πατρών είναι 98% Πάτρα και 2% Μεσολόγγι… Αγρίνιο δεν υπάρχει πουθενά…

agrinioculture.gr

Διαβάστηκε 552 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.