Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  7:39 μμ
 
wm small
Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2021 13:42

Η Αγρινιώτισσα πρωταθλήτρια βάδην Ελευθερία Ζαπαντιώτη: «O αθλητής να γνωρίζει γιατί ασχολείται με τον πρωταθλητισμό»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Αγρινιώτισσα και πρώην πρωταθλήτρια βάδην Ελευθερία Ζαπαντιώτη μιλά στο Agrinio TV και στη Λαμπρινή Γιαννούτσου για την μεγάλη της αγάπη τον αθλητισμό και λύνει απορίες χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τον πρωταθλητισμό.

Η Ελευθερία γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αγρίνιο. Το 2007 πέρασε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της Αθήνας.

Στην έκτη δημοτικού ήρθε σε πρώτη επαφή με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα το στίβο. Στην Α γυμνασίου κέρδισε πρώτη θέση στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα στο αγώνισμα βάδην. Από τότε και για 12 χρόνια μετά ήταν πάντα 1η-2η στην Ελλάδα.

Αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο το 2011 και ξεκίνησε εκπαίδευση στην ιδιωτική σχολή  Studio One όπου και ολοκλήρωσε τα διπλώματα Personal Training, Group Exercise Leader, (aerobic, step, δυναμικά προγράμματα, tae box, Aqua aerobic, Power Cycling), BodyArt, e.b.c. (Ορθοσωμία).

Το 2013 επιλέχθηκε να γίνει διδάσκουσα στην σχολή αυτή όπου διδάσκει μέχρι και σήμερα στο Δίπλωμα Personal Training. Είναι, επίσης, Υπεύθυνη της Διαχείρισης της Διαδικτυακής Πλατφόρμας Εκπαίδευσης της σχολής.

Ταυτόχρονα με τη σχολή, δούλεψε ως fitness και group trainer σε κάποια γυμναστήρια της Αθήνας και ανέλαβε την θέση Manager σε δύο από αυτά.
Από το 2013 έως 2020 ήταν προπονήτρια στις Ακαδημίες Στίβου του Πανιωνίου ηλικίας 4-8 ετών.

Δουλεύει, ακόμα, ως personal trainer και αναλαμβάνει μαθητές που θέλουν να δώσουν εξετάσεις για εισαγωγή στη γυμναστική ακαδημία καθώς και στρατιωτικές σχολές και αστυνομία.

Αρθρογραφεί για κάποια περιοδικά και sites της Ελλάδας και είναι Ambassador της Saucony Greece (αθλητικά ρούχα και παπούτσια) και της εταιρείας techpassion με είδη τεχνολογίας.

Τα όσα ανέφερε στο Agrinio TV και στη Λαμπρινή Γιαννούτσου:

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1034 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.