Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  4:19 μμ
 
wm small
Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2021 13:30

Από το “Εγώ” στον Ανώτερο Εαυτό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Όταν η ανάγκη του εαυτού μας για αυτοαναζήτηση παίρνει το μονοπάτι της συνειδητότητας, έχει συμμάχους αρετές και αξίες σαν πρωταρχικές αγγελικές διαστάσεις του ανθρώπου.

Η Ειρήνη Καρροπούλου παρουσιάζει μέσα από την χορευτική της ομάδα “Ανεμοδείκτες“, μία ιστορία για την προσωπική εξέλιξη του ανθρώπου, μέσα από την ερωτική σχέση ενός ζευγαριού και την επιρροή των αρετών – αξιών στον καθένα τους ξεχωριστά.

Οι χορογραφίες μέσα από σύγχρονες και νεοκλασσικές φόρμες μαζί με την μουσική αλλά και τους μικρούς θεατρικούς μονολόγους γίνονται “ένα” σε μία ιστορία που ξεκινάει από την παρόρμηση, συνειδητοποιεί το τώρα και οδεύει προς τον Ανώτερο Εαυτό.

Όταν ο Δημήτρης Λιόλιος υπογράφει την μουσική , δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι λιγότερο από ένα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ αποτέλεσμα !!

Μουσική: Δημήτρης Λιόλιος

Music: Dimitris Liolios

Χορογραφία: Ειρήνη Καρροπούλου

Choreography: Eirini Karropoulou

Dancers: Maria Arapaki,Ioana Dalamanga,Lena Kastelioti,Nektaria Sakelari, Efthimis Filintras, Vasia Christopoulou Βιντεοσκόπηση/ Filming: Λάκης Χονδροκώστας/Lakis Chondrokostas

Φωτογραφία/Photography: Ευαγγελία Λάζου/Evangelia Lazou

Η παράσταση παρουσιάστηκε στο θέατρο “Βέμπο” στις 20 Μαίου 2019.

Κυκλοφορεί ψηφιακά από την Καθρέφτης σε όλες τις διαδυκτιακές πλατφόρμες.

Δείτε το εδώ:

 

Διαβάστηκε 561 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.