Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  7:16 πμ
 
wm small
Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2021 21:55

Παναιτωλικός - Ολυμπιακός 1-2 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αναστασίου: «Κρίμα και άδικο για την προσπάθεια των παικτών»

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια, παρά την ήττα από τον Ολυμπιακό, λαμβάνοντας υπόψιν και τις απουσίες.

Όσα είπε ο Γιάννης Αναστασίου στην κάμερα της Cosmote TV:

«Είναι κρίμα και άδικο για την προσπάθεια των παικτών. Παίζουμε με συγκεκριμένες επιλογές. Θεωρώ πως ο Ολυμπιακός δεν μας απείλησε. Από μία κακή στιγμή δική μας πήρε το ματς ο Ολυμπιακός. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά».

Μαρτίνς: «Διαθέτουμε έμπειρους παίκτες και πλούσιο ρόστερ»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο στάθηκε στην ποιότητα και στις λύσεις που διαθέτουν στο ρόστερ οι ερυθρόλευκοι.

Όσα είπε ο Πέδρο Μαρτίνς στην Cosmote TV:

«Οι παίκτες είναι έμπειροι. Το ρόστερ είναι πλούσιο. Υπάρχει εμπιστοσύνη σε κάθε έναν από τους παίκτες. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο σήμερα με τον Παναιτωλικό να αντιδράει και να ισοφαρίζει. Με την προσπάθειά μας όμως τα καταφέραμε».

@Photo credits: INTIME

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 359 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.