Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:22 μμ
 
wm small
Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021 18:16

Άρης - Παναιτωλικός 5-1 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αναστασίου: «Ζητάω συγγνώμη από τον κόσμο»

Σε ένα «ανόητο» πέναλτι και στον τραυματισμό του Βαρόνε, καταλογίζει την ήττα της ομάδας του από τον Άρη, ο Γιάννης Αναστασίου, καθώς όπως τόνισε ο Παναιτωλικός έκανε πολλά λάθη αλλά δεν έχει και το απαιτούμενο βάθος στο ρόστερ για να ανταπεξέλθει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Κάναμε πάρα πολύ απλά λάθη, δεν υπήρχε λόγος. Θα πρέπει να σταματήσουμε. Οι αποφάσεις που θα πρέπει να πάρουμε είναι καταδικαστικές. Να ζητήσω μια συγγνώμη από τον κόσμο, γιατί να χάσεις ένα παιχνίδι είναι στο ποδόσφαιρο αλλά όχι έτσι».

Ενώ συνέχισε:

«Στο 1-0 κάναμε 3-4 φάσεις, φανήκαμε αρκετά επικίνδυνοι. Αλλά ένα ανόητο πέναλτι και ο τραυματισμός του Βαρόνε κόστισε. Δεν είχαμε επιλογές για κάτι παραπάνω. Γινόμαστε λιγότεροι παιχνίδι με το παιχνίδι αντί να γινόμαστε περισσότεροι».

sdna.gr

Μάντζιος (Άρης): Πρέπει να σταθεροποιηθούμε, η ομάδα είναι εξαιρετική

Ο τεχνικός του Άρη υπογράμμισε πως η ομάδα πρέπει να σταθεροποιήσει την απόδοσή της βγάζοντας στο χορτάρι τις πραγματικές της δυνατότητες.

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Άρη που συνδυάστηκε με ευρύ σκορ εμφανίστηκε ο Άκης Μάντζιος μιλώντας στη Nova μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

O Αθηναίος τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» τόνισε πως ο κόσμος είναι απαιτητικός και γι’ αυτό η ομάδα θα πρέπει να τον αποζημιώνει με εμφανίσεις ανάλογες όπως τη σημερινή, βγάζοντας στο χορτάρι τις πραγματικές της δυνατότητες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 52χρονος κόουτς:

Για την επιθετικότητα της ομάδας: «Περιμέναμε να βγει αυτό το παιχνίδι, ήταν μια εξαιρετική αντίδραση από τα παιδιά, δεν στέκομαι στο σκορ αλλά στην εικόνα και τη διάθεση που βγάλαμε, τις καλές συνεργασίες με ένταση και πρέσινγκ, ένα παιχνίδι όπως θέλουμε να βλέπουμε τον Άρη και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε και στη συνέχεια».

Για τα πολλά γκολ σήμερα: «Είναι ωραίο να σκοράρεις πολλά γκολ, στέκομαι στα όσα δουλέψαμε και θέλαμε να δείξουμε στο γήπεδο, υπάρχουν ματς που μπορεί να σκοράρεις και άλλα με ένα σωρό ευκαιρίες που δεν βρίσκεις δίχτυα, πρέπει να μείνουμε στην εικόνα και τη διάθεση της ομάδας, έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για τη κατάσταση στην ομάδα: «Πρέπει να σταθεροποιηθούμε, η ομάδα είναι εξαιρετική, δεν μπορεί να ξέχασαν όλοι αυτό που μπορούμε να παίξουμε, κρατάμε τη σημερινή εικόνα και τη διάθεση, τα παιδιά αδίκησαν την εικόνα με κάποιες εμφανίσεις τους».

Για τους διαφορετικούς σκόρερ: «Εμείς θέλουμε να σκοράρει η ομάδα, δεν με ενδιαφέρει ποιος θα βάλει το γκολ, πρέπει να προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι γιατί οι απαιτήσεις του κόσμου είναι μεγάλες…».

sdna.gr

Διαβάστηκε 531 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.