Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  1:23 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 18:29

«Το δάκρυ της αλεπούς» (νέος διαγωνισμός) η κλήρωση θα γίνει την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου από το vivlio-life, και τις εκδόσεις Λιβάνη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνούν αφήνοντας τα στοιχεία τους μέσα σε ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ από τη λήξη των διαγωνισμών και να ενημερώνονται για τα ονόματα που κερδίζουν. Επίσης, είναι απαραίτητο να αφήνετε το ονοματεπώνυμο για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό.

Το vivlio-life με την ευγενική υποστήριξη των εκδόσεων Λιβάνη θα προσφέρει στους αναγνώστες του δύο (2) αντίτυπα από το βιβλίο της Φωτεινής Πανουργιά «Το δάκρυ της αλεπούς»

Ο διαγωνισμός λήγει την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν την ίδια ημέρα για τον τρόπο παραλαβής των βιβλίων τους, και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην σελίδα του vivlio-life.gr στο facebook, καθώς επίσης και στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης μετά το τέλος του διαγωνισμού.

 Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση:
  1. Kάντε like στη σελίδα του facebook του vivlio-life.gr εδώ
  2. Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης με το ονοματεπώνυμο και μόνο ΜΙΑ φορά
  3. Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Το δάκρυ της αλεπούς

Ο Αλεξανδρής, γεννηµένος στην Καστοριά, εργάτης γούνας, πληγωµένος από µια αγάπη που χάνει, φεύγει για την Αµερική για να βρει την τύχη του. Εκεί ένας καινούριος κόσµος θα ανοιχτεί µπροστά του, που θα τον ωριµάσει σταδιακά µέσα από τις αντιξοότητες της ζωής του Έλληνα µετανάστη. Θα χάσει πολλές φορές τη δουλειά του, θα βρεθεί στις δύσκολες µέρες των αιµατοβαµµένων απεργιών στα ορυχεία των Ροκφέλερ στο Κολοράντο και θα επιστρέψει στο τέλος στη Νέα Υόρκη πιο φτωχός από ποτέ. Η αγάπη όµως θα ξαναµπεί στη ζωή του. Η Στέλλα, που έχει φτάσει στην Αµερική φεύγοντας από τη Σµύρνη µια ανάσα πριν από την Καταστροφή, κουβαλάει τη δική της ιστορία. Γνωρίζονται και ζουν ευτυχισµένοι. Μέχρι τη στιγµή που ο Αλεξανδρής θα φύγει για την Ισπανία, για να πολεµήσει εθελοντής εναντίον του Φράνκο.

Ένας συνηθισµένος, φοβισµένος άνθρωπος. Αυτό πριν από το Λάντλοου. Πριν µετατραπεί απλά σε Άνθρωπο. Με ό,τι αυτό περιλαµβάνει. Τις χαρές του, τις λύπες του, τη δύναµή του και τις αδυναµίες του. Τον φόβο και την αντρειοσύνη. Τα σωστά και τα λάθη. Όλα αυτά ήρθε η Στέλλα να του τα υπενθυµίσει. Η Στέλλα, που προσπαθούσε να αντεπεξέλθει σ’ έναν άγνωστο κόσµο αφότου την απέκοψαν βάναυσα από τις ρίζες της. Σαν ένα ξεριζωµένο λουλούδι. Η Στέλλα, που ήταν τροµαγµένο πουλί και φάνταζε κύκνος.Ένα ζεστό συναίσθηµα τον κατέκλυσε κι ένιωσε έντονη την επιθυµία να την είχε µπροστά του για να µπορέσει να την κλείσει στην αγκαλιά του. Να απλώσει τα δικά του καρβουνιασµένα φτερά γύρω της και να την κάνει να νιώσει ασφαλής. Να της δώσει πίσω τη ζωή
που µε βία τής είχαν αρπάξει…

Διαβάστηκε 700 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα