Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:59 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021 17:56

Οπτικοακουστικό υλικό του 3ου Διεθνούς Συνεδρίου της Αρχαιολογική - Ιστορικής - Λαογραφικής Εταιρείας Θεστιέων που έγινε στο Αγρίνιο αρχές Σεπτεβρίου 2021

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Αρχαιολογική - Ιστορική - Λαογραφική Εταιρεία Θεστιέων, μετά την  επιτυχή διοργάνωση του 3ου Διεθνούς Συνεδρίου της, που έγινε στο Αγρίνιο στις 3-4-5 Σεπτεμβρίου 2021, προχωρεί στην επεξεργασία των Πρακτικών του Συνεδρίου, μία διαδικασία που έχει αρχίσει και θα συνεχιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ταυτόχρονα η Εταιρεία επεξεργάζεται και το οπτικοακουστικό υλικό, του Συνεδρίου και σήμερα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να δώσει στην δημοσιότητα τα πρώτα videos που σχετίζονται με τις εργασίες του Συνεδρίου.

Κρίθηκε σκόπιμο η διάδοση στο κοινό, του πολύτιμου αυτού οπτικοακουστικού υλικού, να γίνει σταδιακά, επειδή η όλη επεξεργασία του θα καθυστερήση.

Δίνουμε έτσι σήμερα στη δημοσιότητα, δύο πολύ σημαντικές ενότητες εκ του οπτικοακουστικού υλικού του Συνεδρίου, κι ελπίζουμε σύντομα να συνεχίσουμε και με τις Εισηγήσεις.

Ενότητα 1η:    Οι Χαιρετισμοί κατά την εναρκτήρια Συνεδρία.

Ενότητα 2η:    Οι συζητήσεις των Στρογγυλών Τραπεζών.

Τα σχετικά videos είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο και μπορείτε να τα δείτε εδώ:

http://www.aetolia.gr/el/events/2021/07/02/o-synedrio-thestieon

Διαβάστηκε 406 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021 22:42
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.