Σάββατο, 16η Οκτωμβρίου 2021  11:38 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 09:37

Συνάντηση του Δημάρχου Ι.Π Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου με τον Διοικητή της Τροχαίας, Κωνσταντίνο Γκερέκο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε καλό κλίμα και ιδιαίτερα γόνιμη  ήταν η συνάντηση του Δημάρχου Ι.Π Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου με τον Διοικητή της Τροχαίας, Κωνσταντίνο Γκερέκο. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν επί τάπητος ζητήματα κυκλοφοριακής τάξης και ρύθμισης της κυκλοφορίας.

Για την ασφαλέστερη μετακίνηση οδηγών και πεζών ο Δήμος Ι.Π Μεσολογγίου έχει ήδη ξεκινήσει την ανανέωση της σήμανσης με αντικατάσταση παλαιών και φθαρμένων πινακίδων ενώ ο Κώστας Λύρος στη συνάντηση ζήτησε επίσης συστηματικότερη παρουσία της Τροχαίας, όπου εντοπίζονται προβλήματα.  Δόθηκε έμφαση στα σημεία  που χρήζουν παρέμβασης για μείωση των τροχαίων ατυχημάτων  και  επιβεβαιώθηκε η στενή συνεργασία, του Δημάρχου με τον Διοικητή της Τροχαίας, με κοινό στόχο να δρομολογηθούν οι διαδικασίες ώστε να υπάρξει κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση, ειδικά στο κέντρο της πόλης. 

Ειδική αναφορά στην συνάντηση έγινε στην  υποστελέχωση του Τμήματος Τροχαίας γεγονός που προκαλεί εύλογη ανησυχία. Ο Δήμαρχος Ι.Π Μεσολογγίου δεσμεύτηκε πως στην συνάντηση που  επίκειται με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Παναγιώτη Θεοδωρικάκο   θα ζητήσει την ενίσχυση όλων των υπηρεσιών της Α.Δ Αιτωλίας.

Διαβάστηκε 46 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα στην ίδια κατηγορία

Τελευταία άρθρα