Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  9:04 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2021 18:43

«Ο Σκορπιός» (νέος διαγωνισμός) η κλήρωση θα γίνει την Δευτέρα 18 Οκτωβρίου από το vivlio-life, και τις εκδόσεις Λιβάνη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνούν αφήνοντας τα στοιχεία τους μέσα σε ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ από τη λήξη των διαγωνισμών και να ενημερώνονται για τα ονόματα που κερδίζουν. Επίσης, είναι απαραίτητο να αφήνετε το ονοματεπώνυμο για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό.

Το vivlio-life με την ευγενική υποστήριξη των εκδόσεων Λιβάνη θα προσφέρει στους αναγνώστες του δύο (2) αντίτυπα από το βιβλίο του Χάρη Καραθύμιου «Ο Σκορπιός»

Ο διαγωνισμός λήγει την Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν την ίδια ημέρα για τον τρόπο παραλαβής των βιβλίων τους, και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην σελίδα του vivlio-life.gr στο facebook, καθώς επίσης και στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης μετά το τέλος του διαγωνισμού.

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση:
  1. Kάντε like στη σελίδα του facebook του vivlio-life.gr εδώ
  2. Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης με το ονοματεπώνυμο και μόνο ΜΙΑ φορά
  3. Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ο Σκορπιός

O θάνατος ενός δεκαεφτάχρονου έρχεται να αναστατώσει τη ζωή ενός ορεινού χωριού. Οι κάτοικοι εύκολα θα πιστέψουν ότι µια οντότητα που πλανιέται στο δάσος είναι η υπεύθυνη. Θεωρούν ότι το χωριό τους είναι στοιχειωµένο εδώ και πολλά χρόνια. Οι έρευνες θα ενταθούν όταν ο πατέρας δέχεται ένα τηλεφώνηµα και ακούει τη φωνή του νεκρού παιδιού του. Την υπόθεση αναλαµβάνει ο ιδιωτικός ερευνητής Γαβριήλ Γάκος.

Όλοι είναι αθώοι και ένοχοι ταυτόχρονα, την ίδια στιγµή που άλλες τρεις δολοφονίες θα τους συγκλονίσουν. Ποιος είναι αυτός που κρύβεται πίσω από τη µάσκα του Σκορπιού; Μια σκιά από το παρελθόν ή κάποιος που ζει σε αυτή τη µικρή κοινωνία;

Τα ψηλά δέντρα του βουνού ήταν καλυµµένα από άσπρο χιόνι, σαν βαµβάκι, και οι ξύλινες οικίες στο χιονισµένο τοπίο έµοιαζαν λες και ήταν ζωγραφισµένες πάνω σε λευκό καµβά. Από το ύψος αυτό το Καστρί φαινόταν απ’ άκρη σ’ άκρη. Το χωριό ήταν περικυκλωµένο από πανύψηλα δέντρα και όρη
– ως εκεί που έφτανε το µάτι. Μέσα στο πυκνό δάσος διαφαινόταν και η ρεµατιά. Η γραµµή του νερού εµφανιζόταν και χανόταν κάθε τόσο, διαγράφοντας ζικ ζακ κάτω από τα δέντρα. Κάπου εκεί ήταν και το σηµείο όπου είχε βρεθεί το πτώµα του Ντέµη Πολύβιου. Τι θλιβερή σκέψη για να κάνει κανείς βλέποντας αυτό το παρθένο και γαλήνιο τοπίο…

Διαβάστηκε 450 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.