Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  7:14 μμ
 
wm small
Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2021 16:49

Μπιμπίλας: «Δεν πρέπει να κοπούν οι σειρές με τον Φιλιππίδη, κάποιοι ηθοποιοί ζουν από τα δικαιώματα»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και αναφέρθηκε στις σειρές που έχουν κοπεί από την τηλεόραση, μετά την προφυλάκισή του.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας τοποθετήθηκε σχετικά με την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και ανέφερε πως οι σειρές, στις οποίες έχει συμμετάσχει θα πρέπει να συνεχιστούν στην τηλεόραση, αφού επηρεάζουν τις ζωές κι άλλων ηθοποιών.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τόνισε πως κάποιοι ηθοποιοί πλέον ζουν από τα δικαιώματα των σειρών.

«Η δική μου άποψη είναι ότι οι σειρές πρέπει να συνεχίζονται. Ήδη κατέβηκαν από το YouTube και μου φάνηκε περίεργο. Κατέβηκαν επίσης, σειρές, στις οποίες συμπρωταγωνιστούσα με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ανάγκη αυτά τα δικαιώματα. Ακόμα το ΣΕΗ δεν έχει πάρει θέση. Το επεξεργαζόμαστε και θα βγάλουμε επίσημη ανακοίνωση. Θα ήθελα να παρακαλέσω τα κανάλια να παίξουν κι άλλες σειρές, που έχουν θάψει και δεν παίζουν ποτέ. Δεν θίγει μόνο τους ηθοποιούς, αλλά και τους σκηνοθέτες. Αυτές οι σειρές αποτελούν ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, δεν μπορούμε να τις θάψουμε. Καταλαβαίνουμε ότι κάποιος μπορεί να νιώθει άσχημα, απο την άλλη υπάρχουν άνθρωποι, που έχουν ανάγκη αυτά τα χρήματα», εξήγησε.

Επιπλέον, μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τόνισε πως πλέον η υπόθεση είναι στα χέρια της Δικαιοσύνης. «Θα μιλήσω ως Σπύρος Μπιμπίλας και όχι ως Πρόεδρος του ΣΕΗ. Εκπροσωπώ τον εαυτό μου τώρα. Δεν μπορούμε να κρίνουμε τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, εφόσον έκρινε ότι η υπόθεση πρέπει να πάει στο δικαστήριο. Όση στεναχώρια κι αν νιώθουμε για τον φίλο μας, αλλά κυρίως όση στεναχώρια κι αν βιώσαμε για κάποιες φίλες μας. Από την μία είναι άνθρωποι, που δουλεύαμε χρόνια. Κι απ’ την άλλη είναι ένα άτομο που γνωρίζω κι υπήρχε πρόβλημα», δήλωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστηκε 515 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα