Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  5:18 πμ
 
wm small
Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2021 13:17

Αγρίνιο: Εκκίνησαν παρά τη βροχή οι αγώνες του 13ου Ημιμαραθωνίου «Μιχάλης Κούσης» (φωτο-βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παρά την βροχή που δυσκόλεψε και «ταλαιπώρησε» για αρκετή ώρα διοργανωτές και αθλητές δόθηκαν, έστω και μεκαθυστέρηση, οι εκκινήσεις στον 13o Ημιμαραθώνιο «Μιχάλης Κούσης».

Μικροί και μεγάλοι αθλητές έλαβαν θέσεις με υπομονή και δεν άφησαν την βροχή να τους… χαλάσει τον αγώνα.

papanastasiou 10 10 2021

Για τις 09.30 π.μ. ήταν προγραμματισμένη να δοθεί η εκκίνηση του  Ημιμαραθώνιου δρόμου  στη Δογρή, η οποία και καθυστέρησε δέκα λεπτά. Οι αθλητές ακολουθούν διαδρομή 21,1 χλμ  από τη Βαριά – Παντάνασσα – Παραβόλα – Τραγάνα – Καινούργιο – Παναιτώλιο – Εθν. Οδό Αγρινίου Μεσολογγίου – Χαριλάου Τρικούπη  και θα τερματίσουν στην  Πλατεία Δημοκρατίας.

Για ις 09.35 π.μ. ήταν προγραμμαρισμένη να δοθεί η εκκίνηση για τον αγώνα των  5 χλμ  στην Πλατεία Δημοκρατίας με διαδρομή: Χαριλάου Τρικούπη – παράπλευρη οδός Εθνικής Οδού Αγρινίου Μεσολογγίου – Αναστροφή στα 2,5 χλμ και επιστροφή – Πλατεία Δημοκρατίας (τερματισμός).

Παρά τις… ψιχάλες, η αψίδα στήθηκε κανονικά και οι διαγωνιζόμενοι ξεκίνησαν τον αγώνα τους με το σήμα του Αντιδημάρχου Αθλητισμού του Δήμου Αγρινίου, Χρήστου Ζαρκαβέλη

Δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων εδώ.

Φωτογραφίες από την εκκίνηση στην κεντρική πλατεία:

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 774 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.