Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  8:53 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 07 Οκτωβρίου 2021 17:35

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Παναιτωλικού στο Κύπελλο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ολοκληρώθηκε και οι 9 ομάδες που προκρίθηκαν από τα χθεσινά παιχνίδια είναι: Άγιος Νικόλαος, ΑΕΛ, Αναγέννηση Καρδίτσας, Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου, Ξάνθη, Παναχαϊκή, Πανσερραϊκός, Τρίκαλα. Χωρίς αγώνα είχαν περάσει 5 ομάδες: Αχέρων Καναλακίου, Ηλιούπολη, Καλλιθέα, Κηφισιά, Λευκίμμη.

Οι 14 αυτές μαζί με 10 της Super League Interwetten (εξαιρούνται οι πρώτοι της περσινής σεζόν Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Άρης, ΑΕΚ), Απόλλων Σμύρνης, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, Βόλος, Ιωνικός, Λαμία, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός, ΠΑΣ Γιάννινα, θα μπουν στην κληρωτίδα για να αναδειχτούν τα ζευγάρια της επόμενης φάσης που έχει προγραμματιστεί για το τέλος του μήνα (26-27-28 Οκτωβρίου).

Οι αγώνες είναι μονοί και θα γίνουν στην έδρα της ομάδας που προέρχεται από μικρότερη κατηγορία. Οι 12 νικητές των αγώνων αυτών θα προκριθούν στην 6η φάση του κυπέλλου, στην οποία θα μπουν ΑΕΚ, Άρης, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ.

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 600 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.