Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  1:31 πμ
 
wm small
Κυριακή, 03 Οκτωβρίου 2021 18:21

Παναιτωλικός - ΑΕΚ 1-3 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αναστασίου: «Θέλουμε δουλειά, έχουμε καλή ομάδα»

Ο κόουτς του Παναιτωλικού τόνισε πως τα «καναρίνια» πρέπει να βελτιωθούν στο πώς ξεκινούν τα παιχνίδια τους.

Στην «κακή» εκκίνηση του Παναιτωλικού στο ματς στάθηκε ο Γιάννης Αναστασίου, μετά την ήττα (3-1) του Παναιτωλικού από την ΑΕΚ. «Κάθε φορά λέμε να ξεκινούμε καλά το ματς, όμως κάναμε ξανά το ίδιο. Θέλουμε δουλειά εκεί. Να αλλάξουμε μία νοοτροπία που δεν είχε βοηθήσει την ομάδα τα προηγούμενα χρόνια. Θέλει χρόνο. Έχουμε καλή ομάδα και νομίζω σε κάθε ματς παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Βάλαμε ένα όμορφο ποδοσφαιρικό γκολ, πιέσαμε την ΑΕΚ για την ισοφάριση και η ΑΕΚ με μία φάση έκανε το 1-3, παίρνοντας το ριμπάουντ», σχολίασε αρχικά στην Cosmote TV.

Και μετά ρωτήθηκε για την αλλαγή στην ανάπαυλα όπου ο Μελίσσας αντικατέστησε τον Ροντρίγκες κάτω από τα γκολπόστ. «Δεν ένιωθε καλά ο Ροντρίγκες. Δεν πατούσε καλά και έγινε η αλλαγή για να βοηθήσει την ομάδα. Δεν θέλουμε να βάζουμε τους παίκτες στον… τοίχο και να τους εκτελέσουμε. Δουλεύουμε για να γινόμαστε καλύτεροι σε κάθε παιχνίδι».

Μιλόγεβιτς: «Υπάρχουν διαστήματα που παίζουμε καλά κι άλλα που παθαίνουμε μπλακ άουτ»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ αναφέρθηκε στα θετικά που είδε στο διπλό επί του Παναιτωλικού, αλλά και στα «νεκρά» διαστήματα που παρουσιάζει η Ένωση στο παιχνίδι της.

Όσα είπε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην Cosmote TV:

«Πήραμε μία δίκαιη νίκη που θέλαμε πάρα πολύ και δουλέψαμε. Έχουμε ένα διάστημα που παίζουμε καλά κι άλλο που παθαίνουμε μπλακ άουτ. Γιατί; Είναι ψυχολογικό; Θα δούμε. Τα παιδιά δουλεύουν σκληρά. Είδα κάποια καλά πράγματα κι άλλα που μπορούμε να διορθώσουμε. Εχουμε δυο εβδομάδες μπροστά μας που θα δουλέψουμε. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο».

@Photo credits: INTIME

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 469 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.