Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  5:51 μμ
 
wm small
Σάββατο, 02 Οκτωβρίου 2021 21:01

Έξι συμβουλές που θα «απογειώσουν» την ερωτική σας ζωή

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Tο να νιώθεις ότι δεν έχεις διάθεση για σεξ δεν σημαίνει ότι έπαψες να αγαπάς ή να θέλεις τον σύντροφό σου.

Ίσως απλά χρειάζεσαι έναν αέρα ανανέωσης και σου έχουμε έξι συμβουλές για να σε βοηθήσουν σε αυτό.

1. Απελευθέρωσε την ενέργεια του σώματός σου με έναν διαφορετικό τρόπο. Ξεκίνα μαθήματα χορού ή yoga. Όταν μάθεις να βρίσκεσαι σε επαφή με το σώμα σου θα ακολουθήσει και αυτή με το σώμα του συντρόφου σου. Επαναφόρτησε την ερωτική σου δύναμη βρίσκοντας νέους τρόπους για να ενεργοποιήσεις το σώμα σου και να νιώσεις άνετα με αυτό.

2. Ενεργοποίησε τα επίπεδα της ντοπαμίνης στο σώμα σου επιλέγοντας μια εντελώς καινούργια εμπειρία. Κάνε μαζί με το σύντροφό σου μια δραστηριότητα που μπορεί να σε τρομάζει λίγο αλλά ταυτόχρονα να σε ενθουσιάζει. Αυτό θα σας φέρει πιο κοντά δημιουργώντας μια διαφορετική αίσθηση οικειότητας ενώ θα εκρίνει στο σώμα σας τις σωστές ουσίες που συνδέονται με την έλξη και το πάθος.

3. Οργανώστε μια βραδιά συζήτησης γύρω από το σεξ. Αν μιλήσεις ανοιχτά με τον σύντροφό σου και του εκμυστηρευτείς αυτά που θες, σου αρέσουν ή θα ήθελες να δοκιμάσεις και ακούγοντας και τις δικές του σκέψεις, τότε θα είστε σίγουρα πιο κοντά στο ιδανικό. Υπάρχουν πράγματα που μπορεί να μην φαντάζεσαι ότι αρκούν για ικανοποιηθεί ο σύντροφός σου ή έστω για να ανάψουν τα αίματα.

4. Κάντε μια απόδραση με στόχο να περάσετε πολλές ερωτικές στιγμές. Οι έρευνες δείχνουν ότι τα ζευγάρια που ταξιδεύουν έχουν καλύτερη ερωτική ζωή. Δεν χρειάζεται να είναι πολλές μέρες αρκεί να επικεντρωθείτε στο σκοπό του ταξιδιού. Αν επιμένεις ότι δεν έχεις χρόνο για αποδράσεις, σου προτείνουμε εναλλακτικά να βγείτε ραντεβού ή να κάνετε μαζί μια δραστηριότητα (κι επανερχόμαστε κάπως στη συμβουλή νούμερο δύο). Μπορεί να μην καταλήξει σε μια ερωτική βραδιά αλλά το να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί σίγουρα θα λειτουργήσει θετικά.

5. Χαλαρώστε και δείτε μαζί μια ερωτική ταινία. Είναι μια συμβουλή που δίνουν συχνά οι ειδικοί. Για να πάρετε ιδέες ή απλά για να δημιουργηθεί μεγαλύτερη ερωτική οικειότητα.

6. Για τους πιο προχωρημένους οι ερωτικοί σύμβουλοι προτείνουν την αυτοϊκανοποίηση μπροστά στο σύντροφό. Το να αφήνεις τον ερωτικό σου παρτενέρ να βλέπει ποιες κινήσεις σε φτάνουν στην ικανοποίηση τον βοηθά να κρατήσει σημειώσεις. Δεν χρειάζεται να επαναλάβουμε εδώ τα θετικά που αποδίδουν οι έρευνες στον αυνανισμό.

pronews.gr

Διαβάστηκε 734 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.