Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:17 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021 09:39

«Χαμένη γενικώς»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στα περισσότερα πρωταθλήματα του κόσμου, σχεδόν πάντα υπάρχει μία ομάδα που είναι το «καφενείο» της υπόθεσης. Έτσι και στα Εμιράτα υπάρχει η ομάδα που λέγεται Έμιρεϊτς Κλαμπ, η οποία για την ώρα είναι ο... σάκος του μποξ. 

Παίξε νόμιμα στο interwetten casino

Γράφει ο Γιώργος Ραπτάκης

Έχει 5 ματς, αντίστοιχα 5 ήττες με 2-13 γκολ. Οι προδιαγραφές της λένε πως θα... φουντάρει αύτανδρη, αλλά μέχρι να χαιρετήσει τη σημαία σαφώς και θα κάνει κάποιες «κηδείες».

Η χαμένη γενικώς και ταλαίπωρη Έμιρεϊτς που ψάχνει να βρει το δρόμο της, σήμερα θα πάει στην έδρα της σημερινής της αντιπάλου από την οποία απέχει «δυο τσιγάρα» δρόμο (μιάμιση ωρίτσα). Θα επισκεφτεί την όμορφη πόλη Κχορ Φακάν (στον κόλπο του Ομάν) για να αγωνιστεί με την τοπική ομάδα, στο στάδιο «Σακρ μπιν Μοχαμέντ Αλ Κασιμί».

Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο η Φακάν, αλλά ως τώρα δείχνει μισό πλατύσκαλο καλύτερη ποιοτικά. Προσπαθεί εκεί ο Βραζιλιάνος κόουτς Ζαναρντί να σουλουπώσει την ομάδα για να κερδίσει την παραμονή. Χαρακτήρισε το ματς «εξάποντο», όπως δηλαδή και το προηγούμενο που κέρδισε μία «καφετέρια» ονόματι Αλ Ντάφρα. Ήταν η πρώτη νίκη τους μετά από 5 αγώνες, οπότε υπάρχει ψυχολογία και διάθεση για μία δεύτερη στα καπάκια με το «καφενείο».

Αγωνιστικό ρεπορτάζ δεν υπάρχει ούτε για δείγμα. Οπότε επειδή δε πρόκειται σαφώς να βάλω καμία περιουσία σε αυτόν τον «άσο», βάζω ένα καφέ για να βλέπω παρέα με την Κχορ Φακάν τους... κουβάδες τους Τσου Λου (γειά σου ρε «Σερίφη»).

Διαβάστε την συνέχεια καθώς και περισσότερα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου στο Foxbet.

Διαβάστηκε 357 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.