Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  10:51 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 10:29

Τάσος Κάκος για διαιτησία Τάσου Σιδηρόπουλου στο Λαμία - Παναιτωλικός 2-2

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σωρεία λαθών στην διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου στο Λαμία-Παναιτωλικός διέκρινε ο Τάσος Κάκος στην ανάλυσή του στην αθλητική εκπομπή του OPEN.

«Ήταν το παιχνίδι που απασχόλησε περισσότερο αρνητικά στην αγωνιστική», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ειδικότερα:

Για τη φάση του εκτός φάσης χτυπήματος του Μανούσου στον Βργκοτς υπογράμμισε: «Αυτές οι περιπτώσεις δεν μπορούν να είναι τίποτα άλλο πέραν κόκκινης κάρτα. Ο διαιτητής δεν είχε άποψη. Ο βοηθός δεν τον ενημέρωσε σωστά. Όμως δεν σταματάει εκεί, αλλά δεν υπάρχει ενημέρωση ούτε από τον VAR. Έκανε κι αυτός απαράδεκτο λάθος».

Για τις διαμαρτυρίες για χέρι-πέναλτι του Αντζέτζο: «Ο VAR συνιστά στον διαιτητή ότι ίσως να υπάρχει πέναλτι. Αφού κάνει ανασκόπηση ο διαιτητής κρίνει σωστά. Το χέρι είναι σε φυσική θέση».

Για το απευθείας φάουλ του Λουί που ακυρώθηκε για αλλαγή: «Σφυρίζει για εκτέλεση φάουλ, η μπάλα καταλήγει γκολ και ανακαλεί το σουτ και σφυρίζει να γίνει αλλαγή. Ούτε στο παιδικό πρωτάθλημα δεν γίνονται αυτά».

Για το κερδισμένο φάουλ του Καρέλη από το οποίο προήλθε το γκολ του Βαρόνε, τόνισε: «Δεν υπάρχει κανένα φάουλ και ότι προέκυψε από την εκτέλεση αυτή αλλοίωση αποτελέσματος (!)»

Ασχολίαστο δεν έμεινε και το γεγονός ότι ο Σιδηρόπουλος έδωσε το ακουστικό ενδοεπικοινωνίας στον Μανούσο, «πιθανώς για να… ευχαριστήσει τον VAR που δεν τον απέβαλε», όπως ειρωνικά σχολιάστηκε.

titormosnet.gr

Διαβάστηκε 745 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.