Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:35 μμ
 
wm small
Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021 20:48

Λαμία - Παναιτωλικός 2-2 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

To κάτι παραπάνω άξιζε ο Παναιτωλικός σήμερα στη Λαμία (2-2) και αυτό τόνισε ο Αναστασίου μετά το ματς.

«Οχι, δεν είμαι ικανοποιημένος. Ημασταν η καλύτερη ομάδα, χάσαμε τις περισσότερες ευκαιρίες. Ξεκινήσαμε άσχημα το παιχνίδι αλλά μετά ισορροπήσαμε. Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς ο ένας βαθμός μας αφήνει ικανοποιημένους, αλλά πιστεύω αξίζαμε παραπάνω, χάσαμε τις περισσότερες ευκαιρίες. Ημασταν καλύτεροι στο γήπεδο», είπε αρχικά στην Cosmote TV.

Και μετά του μεταφέρθηκε πως η ομάδα δεν «παράτησε» το παιχνίδι. «Βγάζουμε αντίδραση. Αυτό μας χαρακτηρίζει σαν ομάδα.  Δεν παρατάμε κανένα ματς, παλεύουμε μέχρι το τέλος. Έχουμε χαρακτήρα και ποιότητα. Κάνουμε λάθη τα οποία πολλές φορές μας κοστίζουν. Είμαστε σε μια διαδικασία εκπαίδευσης και εκμάθησης και νομίζω δείξαμε σήμερα πως είμαστε μία ομάδα που δεν τα παρατά».

 

Γρηγορίου (Λαμία): «Η τύχη δεν ήταν μαζί μας»

Τόσο στα προβλήματα που αντιμετώπισε η Λαμία, όσο και στην τύχη που δεν ήταν στο πλευρό της ομάδας της Φθιώτιδας αναφέρθηκε ο τεχνικός των “κυανόλευκων”, Μιχάλης Γρηγορίου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μιχάλης Γρηγορίου:

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό:

“Όταν φτάνεις στο 89ο λεπτό και είσαι μπροστά στο σκορ, εκτός από συγκέντρωση και όλα τα άλλα, χρειάζεσαι και τύχη. Στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια του πρωταθλήματος η τύχη δεν ήταν μαζί μας.

Με αλχημείες, γιατί είχαμε 18 παίκτες, αναγκαστήκαμε να χρησιμοποιήσουμε παίκτες σε άλλες θέσεις, δεν μπορέσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και ελπίζουμε όταν επιστρέψουν οι τραυματίες, να είμαστε όπως θέλουμε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Η εμπειρία μας έχει διδάξει ότι στο τέλος παίρνεις αυτό που αξίζεις με διάφορες διακυμάνσεις στη διάρκεια του πρωταθλήματος. Πρέπει να τα έχουμε καλά με τους εαυτούς μας και να δίνουμε το καλύτερο δυνατό. Τότε στο τέλος θα πάρεις αυτό που σου αναλογεί”.

Για το ντεμπούτο του νεαρού Τρούμπουλου:

“Ο προπονητής θα πρέπει να παίρνει την ευθύνη και το ρίσκο. Εγώ δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα να το κάνω. Είναι ένα παιδί που το είχα δει στην ομάδα Νέων, έκανε προετοιμασία το καλοκαίρι, μόλις τελείωσε το λύκειο και του εύχομαι να είναι υγιής και να κάνει την καριέρα που φαίνεται ότι θα κάνει”.

 

Διαβάστηκε 455 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021 21:21
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.