Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:58 μμ
 
wm small
Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021 20:46

«ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΠΟΡΕΙΣ»: Περήφανο το Αγρίνιο για τον Φώτη Ζησιμόπουλο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σπουδαία νέα για το Αγρίνιο καθώς ο συμπολίτης μας Φώτης Ζησιμόπουλος κατάφερε να κατακτήσει τη πρώτη θέση στο "Σπάρταθλον", έναν ιστορικό υπερμαραθώνιο που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Είναι ένας από τους πλέον δύσκολους αγώνες υπεραποστάσεων παγκοσμίως και παράλληλα πολύ μεγάλου ενδιαφέροντος λόγω του ιστορικού του υπόβαθρου.

Την τεράστια αυτή νίκη την πέτυχε o Αγρινιώτης Φώτης Ζησιμόπουλος διαγωνιζόμενος με αθλητές από 53 χώρες και καλύπτοντας την απόσταση των 245 km στον πολύ καλό χρόνο των 21 ωρών 57 λεπτών και 20 δευτερολέπτων, ισοφαρίζοντας ένα από τα ιστορικά ρεκόρ που είχε σημειώσει ο Γιάννης Κούρος το 1986! Ενώ παράλληλα το ρεκόρ του καταγράφεται ως το 5ο καλύτερο σε όλους τους αγώνες "Σπάρταθλον" διαχρονικά!

Τον συγχαίρουμε για την σπουδαία διάκριση του και χαιρόμαστε που ένας τέτοιος αθλητής ανήκει στα παιδιά του Δήμου Αγρινίου.

Η κατάκτηση αυτή αποτελεί την επιβράβευση της υπομονής και της επιμονής του Φώτη Ζησιμόπουλου, αρετές με τις οποίες εργάστηκε όλο το προηγούμενο διάστημα.

Αποτελεί, όμως, και την επιβεβαίωση ότι το Αγρίνιο διατηρεί ακόμη την μεγάλη του παράδοση στον κλασικό αθλητισμό και στους σπουδαίους δρομείς που έχει αναδείξει εδώ και πολλές δεκαετίες.

Πολλά μπράβο Φώτη, έκανες το Αγρίνιο υπερήφανο!

Διαβάστηκε 558 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.