Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:28 πμ
 
wm small
Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021 13:23

Περήφανοι οι Αστυνομικοί του Αγρινίου για τον Φώτη Ζησιμόπουλο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Περηφάνια προκάλεσε στο Αγρίνιο η νίκη του Φώτη Ζησιμόπουλου στο 39ο Σπάρταθλον.

«Ο Φώτης έκανε υπερήφανους, την οικογένεια του, τους συναδέλφους του, τους Αγρινιώτες και την Ελληνική Αστυνομία», σημειώνει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας.

Η ανακοίνωση:

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας εκφράζει δημόσια τα συγχαρητήρια της στον συνάδελφό μας Φώτη Ζησιμόπουλο, για τον τερματισμό του στην πρώτη θέση στο 39ο Σπάρταθλον!

Ο Φώτης, συμμετέχοντας στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στον κόσμο των υπεραποστάσεων, το 39ο Σπάρταθλον, ξεκίνησε στις 07.00΄ ώρα, το πρωί της Παρασκευής 24ης Σεπτεμβρίου 2021, από τους πρόποδες του Ιερού βράχου της Ακροπόλεως των Αθηνών, διένυσε την απόσταση από την Αθήνα στη Σπάρτη, περνώντας από αρχαιολογικούς χώρους, σε δρόμους και μονοπάτια της Αττικής και Πελοποννήσου, διασχίζοντας την κορυφή του βουνού Αρτεμισίου, τους κάμπους της Νεμέας, την γέφυρα του Ευρώτα και τα ξημερώματα (04:57΄) του Σαββάτου τερμάτισε πρώτος με χρόνο 21:57:37΄.

Την παραπάνω νίκη την πέτυχε διαγωνιζόμενος με αθλητές από 53 χώρες και έγινε ο 3ος Έλληνας που κατακτά νίκη στο «Σπάρταθλον» και ταυτόχρονα πέτυχε την πρώτη ελληνική νίκη έπειτα από 23 χρόνια, ενώ η επίδοσή του καταγράφεται ως η 5η καλύτερη σε όλους τους αγώνες «Σπάρταθλον»!

Ο Φώτης έκανε υπερήφανους, την οικογένεια του, τους συναδέλφους του, τους Αγρινιώτες και την Ελληνική Αστυνομία. Θερμά Συγχαρητήρια!

Πάντα επιτυχίες! Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος Ο Γενικός Γραμματέας ΔΙΩΤΗΣ Νικόλαος

astynomia akarnanias 26 9 2021

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 515 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021 13:27
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.