Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  9:50 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021 20:08

«Ελλάδα έχεις ταλέντο»: Πρόσωπα-έκπληξη η φετινή κριτική επιτροπή!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το show επέστρεψε στον Ant1 και ανακοινώθηκαν τόσο τα μέλη της κριτικής επιτροπής όσο και οι παρουσιαστές του διαγωνισμού.

Συγκεκριμένα, στην κριτική επιτροπή του show θα ενώσουν τις… δυνάμεις τους οι: Γρηγόρης Αρναούτογλου, Τάκης Ζαχαράτος, Έλενα Χριστοπούλου και Κρυσταλλία Ρήγα. Σε ότι αφορά την παρουσίαση του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», την αναλαμβάνουν οι: Νικόλας Ράπτης και Σταύρος Σβήγκος.

Η ανακοίνωση του Ant1 για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο»

Νικόλας Ράπτης και Σταύρος Σβήγκος θα βρεθούν στο τιμόνι της παρουσίασης του «Ελλάδα έχεις ταλέντο»

Τα φώτα του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» ανάβουν ξανά και το διασημότερο σόου παγκοσμίως επιστρέφει στον ANT1! 

Στην κριτική επιτροπή του Νο1 επιτυχημένου ψυχαγωγικού format στον κόσμο θα είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Τάκης Ζαχαράτος, η  Έλενα Χριστοπούλου και η Κρυσταλλία Ρήγα. 

Τέσσερα ξεχωριστά πρόσωπα που, με μοναδικές ατάκες, κοφτερά σχόλια και ανατρεπτικό χιούμορ, θα δίνουν το πράσινο φως στους συμμετέχοντες.

Το απολαυστικό δίδυμο, Νικόλας Ράπτης και Σταύρος Σβήγκος, θα είναι στο τιμόνι της παρουσίασης τουβραβευμένου οικογενειακού σόου.

pronews.gr

Διαβάστηκε 556 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.