Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  7:07 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021 23:10

Δήμος Ι.Π.Μεσολογγίου: Οί δηλώσεις του νέου επικεφαλής της παράταξης "δήμος για τα παιδιά μας"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μετά την εκλογή του ο νέος επικεφαλής της Παράταξης μας κος Αγαθάγγελος Κότσαλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Ως νέος επικεφαλής της παράταξης "Δήμος για τα Παιδιά μας" θέλω καταρχάς να ευχαριστήσω τη συντριπτική πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων της παράταξής μας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, καθώς και όλα τα μέλη του συνδυασμού και τους δημότες που επικοινώνησαν μαζί μου για να εκδηλώσουν τη στήριξή τους στο πρόσωπό μου.

Παραμένω προσηλωμένος στην κεντρική ιδέα του συνδυασμού, στο να παλέψουμε δηλαδή για ένα ισχυρότερο και καλύτερο αναπτυξιακά αλλά και γενικά δήμο που θα δώσει ευκαιρίες στα παιδιά μας να μείνουν στον τόπο τους, να ανδρωθούν επαγγελματικά και να φτιάξουν τις δικές τους οικογένειες εδώ στον ευλογημένο τούτο τόπο. Όποιες παρεκκλίσεις και από όποιους υπήρξαν στο παρελθόν από αυτή την κεντρική ιδέα δεν με εκφράζουν και δεν έχουν θέση στην προσπάθεια που θα κάνουμε ως μείζονα αντιπολίτευση του Δήμου, θέση στην οποία μας έταξε ο λαός του Δήμου μας και θεώρησα αδιανόητο να την απεμπολήσουμε, διαλύοντας την παράταξη . Αυτή τη θέση θα τιμήσουμε αναδεικνύοντας θέματα και θέτοντας πάντα προτάσεις με γνώμονα το καλό του δήμου μας.

Κλείνοντας να αναφέρω ότι σε όσους τοποθετήθηκαν για το αν θα είμαι επικεφαλής στις ερχόμενες εκλογές έχω να τους συστήσω να μην βιάζονται και να μην οδηγούνται σε συμπεράσματα <<κατά το δοκούν>>. Όλα στον καιρό τους κύριοι.

Επίσης να πω για όσους συναδέλφους ανεξαρτητοποιούνται ότι αν το κάνουν για τον προηγούμενο επικεφαλής της παράταξής μας, μάλλον άργησαν. Αν το κάνουν για το νέο επικεφαλής μάλλον βιάστηκαν. Σε κάθε περίπτωση η μεγάλη παράταξή μας είναι και παραμένει ανοικτή σε όλους όσους σέβονται τις ιδέες και τις αξίες μας, σε όλους όσους επιδιώκουν να συνθέσουν για το καλό του τόπου και όχι να αποσυνθέσουν για το δικό τους συμφέρον.

Καλή αρχή στο νέο μας ξεκίνημα σε όλα τα μέλη του συνδυασμού μας. Καλή αρχή στη νέα, ανοικτή και ειλικρινή σχέση μας με την κοινωνία".

Διαβάστηκε 595 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.