Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  3:03 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021 22:25

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ 1-2 (Δηλώσεις παικτών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μπαρμπόσα: «Κάναμε ότι μπορούσαμε για να πάρουμε έστω έναν βαθμό»

Ο Έλντερ Μπαρμπόσα, σχολίασε την εικόνα της ομάδας του απέναντι στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως ο Παναιτωλικός είναι σε καλό δρόμο, ωστόσο τα περιθώρια λάθους στενεύουν όταν έχεις σαν αντίπαλο μεγάλες ομάδες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Κάναμε ότι μπορούσαμε για να πάρουμε έστω έναν βαθμό από το παιχνίδι, πολεμήσαμε για κάθε μπαλιά και κάθε φάση μπορεί να το αναγνωρίσει κάθε φίλαθλος. Ωστόσο δεν καταφέραμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας για να βάλουμε κάποιο γκολ, στέκομαι στο καλό ξεκίνημα της χρονιάς».

Για την χαμένη ευκαιρία του Καρέλη, στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης:

«Θωρώ πως είμαστε σε καλό δρόμο. Έπρεπε να σκοράρουμε σε αυτές τις στιγμές, σήμερα ήταν ο Καρέλης, αύριο μπορεί να είμαι εγώ ή κάποιος άλλος. Δεν πρέπει να χάνουμε τέτοιες ευκαιρίες απέναντι σε μεγάλες ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ, για να μπορούμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι. Δείξαμε στους φιλάθλους ότι πολεμήσαμε να κερδίσουμε και όχι για την ισοπαλία. Αυτό θα κάνουμε σε κάθε παιχνίδι.

Γνωρίζουμε ότι μας περιμένει ένα σκληρό και δύσκολο παιχνίδι, απέναντι στην Λαμία, αλλά γνωρίζω πως είναι η κατάσταση στα αποδυτήρια, υπάρχει εμπιστοσύνη και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Ντουάρτε: «Δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό, στοίχισαν οι λεπτομέρειες»

Για το τι κρατάει από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αλλά και τα σημεία τα οποία κόστισαν στους «κυανοκίτρινους» μίλησε ο Φρεντερίκο Ντουάρτε.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα του Cosmote TV:

«Πιστεύω πως πρέπει να είμαστε περήφανοι για το παιχνίδι μας. Δώσαμε τον καλύτερο εαυτό για να κερδίσουμε και όχι να πάρουμε την ισοπαλία. Κάποιες λεπτομέρειες και ίσως η έλλειψη συγκέντρωσης. Κρατάμε το καλό παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα. Αυτή είναι η εικόνα που θέλουμε να έχουμε σε κάθε αγώνα».

Όσον αφορά την εικόνα του β’ ημιχρόνου:

«Παίζαμε στην έδρα μας και μπροστά στο κοινό μας. Θέλουμε να παλεύουμε για τους εαυτούς μας και να είμαστε όσο πιο ψηλά γίνεται μετά το τέλος κάθε αγωνιστικής. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι δεν είχαμε την τύχη στο πλευρό μας.

sdna.gr

Διαβάστηκε 390 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.