Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  11:32 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021 13:51

150.000 ευρώ για μονώσεις σχολικών κτιρίων στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Νέο πρόγραμμα εκτενών παρεμβάσεων  στα σχολεία  με σκοπό τη βελτίωση της λειτουργικότητας τους υλοποιεί ο Δήμος Αγρινίου.

Ο  Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου υπέγραψε τη σύμβαση :  «Μονώσεις σε σχολικά κτίρια του Δήμου Αγρινίου»  συνολικού προϋπολογισμού 150.000 ευρώ. 

Πρόκειται για εργασίες  αναβάθμισης των σχολικών υποδομών οι οποίες δημιουργούν ασφαλείς συνθήκες για μαθητές και εκπαιδευτικούς.  

«Μια ακόμη παρέμβαση στα σχολεία του Δήμου μας. Δεν κάνουμε οικονομία προσπαθειών όταν πρόκειται για τα παιδιά μας. Διαχρονικός στόχος μας παραμένει η αναβάθμιση και η φροντίδα των σχολικών υποδομών. Είναι προτεραιότητα αλλά και υποχρέωση μας απέναντι στα παιδιά και την εκπαιδευτική κοινότητα. Εκσυγχρονίζουμε τις υποδομές  και συντηρούμε τα κτίρια», ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Αγρινίου. 

Διαβάστηκε 620 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.