Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  11:02 πμ
 
wm small
Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021 20:54

Η εκπρόσωπος της “ΦΛΟΓΑΣ” κ. Κωστοπούλου και η κ. Παπαγιάννη για το τουρνουά “Μαργαρίτα Σαπλαούρα”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συνέντευξη έδωσαν η εκπρόσωπος της “ΦΛΟΓΑΣ” κ. Κωστοπούλου και η κ. Παπαγιάννη εθελόντρια της Φλόγας και μητέρα της Μαργαρίτας Σαπλαούρα.

Κ κ. Κωστοπούλου δήλωσε πως είναι χαρά να βρισκόμαστε στο τουρνουά της Μαργαρίτας και ευχαριστούμε τόσο την ομάδα του ΑΟ Αγρινίου, την Περιφέρεια όσο και τους γονείς της Μαργαρίτας. Είναι μεγάλη η προσφορά και ο αγώνας που γίνεται για τα παιδιά μας. Ο σύλλογος είναι σύλλογος με παιδιά που νοσούν από καρκίνο με τεράστιο έργο χάρη των δωρεών που γίνονται και ο αγώνας μας συνεχίζεται για τα παιδιά αυτά.

Η κ. Παπαγιάννη εθελόντρια της Φλόγας και μητέρα της Μαργαρίτας Σαπλαούρα δήλωσε πως το τουρνουά φαίνεται και θέλουμε να γίνει θεσμός. Έγινε μια διακοπή λόγω του covid αλλά φέτος έχουμε τη στήριξη της Περιφέρειας. Σαν μαμα της Μαργαρίτας θέλω να ευχαριστήσω τον ΑΟ που οραματίστηκε όλο αυτό που γίνεται αλλά και τον κόσμο που φέτος έχει ανταποκριθεί πάρα πολύ. Είμαι συγκινημένη γιατί νιώθω ως γονιός που έχασε ένα παιδί ο κόσμος μετά από τρία την θυμάμαι, το δείχνει έμπρακτα και αυτό απαλύνει τον πόνο μας πιο πολύ. Αλλά περισσότερο γιατί βοηθάμε τα παιδιά και τους γονείς αυτών που νοσούν από καρκίνο. Αυτός είναι και ο σκοπός του τουρνουά και είναι και αυτό που ήθελε η Μαργαρίτα να βοηθάμε τα παιδιά που είναι άρρωστα. Ευχαριστώ πολύ όλους την ομάδα του ΑΟ, την ΦΛΟΓΑ αλλά και την Περιφέρεια που φέτος είναι δίπλα μας σε όλο αυτό που γίνεται.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 636 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.