Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  1:27 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 17:21

Η «Φλόγα» ανάβει στο 3ο τουρνουά μπάσκετ «Μαργαρίτα Σαπλαούρα» – Τι είπε στο «Δυτικά Fm 92,8» η Έλενα Παπαγιάννη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Σεπτεμβρίου ο ΑΟ Αγρινίου συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος το 3ο τουρνουά “Μαργαρίτα Σαπλαούρα” στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου “Μιχάλης Κούσης”.

Στο τουρνουά εκτός από την ομάδα του ΑΟ Αγρινίου συμμετέχουν ο Αίολος Αγυιάς, ο Ioannina B.C. και η Αχαγιάς ’82.

Η διοργάνωση έχει πρωτίστως φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια, των οποίων η τιμή είναι στα 3 ευρώ, θα διατεθούν στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες “Η ΦΛΟΓΑ”, που στηρίζει οικογένειες παιδιών που πάσχουν από καρκίνο.

Η εθελόντρια της «Φλόγας» Έλενα Παπαγιάννη, μητέρα της Μαργαρίτας, μίλησε στο «Δυτικά Fm 92,8» και την εκπομπή «Πίσω από τις γραμμές» του Δημήτρη Παπαδάκη για το φιλανθρωπικό έργο της «Φλόγας» και την προσπάθεια της να στηρίζει τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

Όπως ανέφερε, «η Φλόγα» είναι ένα σωματείο που δεν λαμβάνει κανενός είδους επιχορήγηση από το Κράτος, παρ’ όλα αυτά έρχεται να καλύψει τα κενά του Κράτους στην στήριξη των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο. Μάλιστα «η Φλόγα» έχει φτάσει στο σημείο να πληρώνει ακόμη και γιατρούς που προσλαμβάνει το Κράτος.

«Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου γιατί και το πιο μικρό ποσό, ακόμη και μισό ευρώ για τη «Φλόγα» είναι το περισσότερο. Δυστυχώς το Κράτος δεν είναι στο πλευρό των οικογενειών, που αντιμετωπίζουν τη δοκιμασία του παιδικού καρκίνου. Ιδίως για τα παιδιά από την επαρχία, που πρέπει να βρίσκονται στα δύο ογκολογικά νοσοκομεία της Αθήνας το «Μαριάνα Βαρδινογιάννη» και το «Αγλαΐα Κυριακού». Όμως η ασθένεια είναι κάτι που μπορεί να αντιμετωπιστεί και γι΄ αυτό χρειάζεται τα παιδιά και οι οικογένειές τους τη στήριξή μας» ανέφερε η Ελ. Παπαγιάννη.

Η φετινή διοργάνωση θα είναι διαφορετική λόγω της πανδημίας και φυσικά θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν οριστεί για τη διεξαγωγή αγώνων σε κλειστά γυμναστήρια.
Συγκεκριμένα τα εισιτήρια θα καλύπτουν το 60% της χωρητικότητας του γηπέδου, ενώ δικαίωμα εισόδου έχουν οι πλήρως εμβολιασμένοι και οι νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο, τα οποία θα επιβεβαιώνονται με την επίδειξη των αντίστοιχων πιστοποιητικών.

Το πρόγραμμα του τουρνουά είναι το εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
16:30 Τελετή έναρξης – Παρουσίαση ομάδων
17:00 ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ A.O. – ΙΟΑΝΝΙΝΑ B.C.
19:30 Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ – ΑΧΑΓΙΑ ’82

ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
17:00 ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
19:30 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
21:00 Τελετή λήξης – Απονομές.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 370 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 17:53
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.