Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  9:00 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 01:14

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου καλεί τους πολίτες που μπορούν να δώσουν αίμα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μήνυμα του Προέδρο Συλλόγου  Αιμοδοτών και Δωρητών Σώματος Αγρινίου

Αγαπητοί συμπολίτες μας, Το τελευταίο χρονικό διάστημα, όχι μόνο στο νοσοκομείο Αγρινίου, αλλά και σε άλλα νοσοκομεία της χώρας μας παρατηρείται μεγάλη έλλειψη αίματος. Δεν είναι η στιγμή να αναλυθούν τα αίτια της έλλειψης αυτής. Σας σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών, θα σας παρακαλούσαμε εάν μπορείτε να αιμοδοτήσετε για τον άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπο μας. Μπορείτε να αιμοδοτησετε καθημερινά στο νοσοκομείο Αγρινίου και αυτό είναι το καλύτερο, εναλλακτικά να έρθετε να αιμοδοτήσετε το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου από τις 9 το πρωί μέχρι τις 13:30 στο Κ.Α.Π.Η Αγίου Κωνσταντίνου.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΜΑΣΟΥΛΑΣ
Τηλέφωνο : 6979729599
e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστηκε 811 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021 21:08
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.