Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  10:30 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021 10:41

Έκθεση γλυπτικής στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο Αθηνών- Συμμετέχει και ο Αγρινιώτης γλύπτης Ευ. Τύμπας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε ένα από τα πιο σημαντικά Μουσεία της Ελλάδας, στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο Αθηνών. Σε αυτή συμμετέχει και ο Αγρινιώτης γλύπτης Ευάγγελος Τύμπας.

Την έκθεση αυτή διοργανώνει η Εφορεία Γλυπτικής και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών της Ελλάδος.

Την ευθύνη της έκθεσης έχει η αιρετή Επιτροπή Κατάταξης και Κρίσεων του Ε.Ε.Τ.Ε.

Η συνεργασία του ΕΕΤΕ με το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο που παραχωρεί το χώρο και φιλοξενεί την έκθεση, δίνει τη δυνατότητα στο κοινό, και τους χιλιάδες έλληνες και ξένους επισκέπτες του Μουσείου, αλλά και κάθε περαστικό – ελεύθερα- να γνωρίσει μεγάλο μέρος της σύγχρονης γλυπτικής δημιουργίας του τόπου.

Η πρόσκληση:

Το ΔΣ του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος και η Εφορεία Γλυπτικής του ΕΕΤΕ. Σας προσκαλούν στην έκθεση Γλυπτικής του ΕΕΤΕ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ (στον αύλειο χώρο του Μεγάρου της Δουκίσσης) Βασιλίσσης Σοφίας 22, στάση Μετρό «Ευαγγελισμός», Αθήνα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Έναρξη της έκθεσης: 16 Σεπτεμβρίου ΩΡΑ : 17.00 – 20.00

16 Σεπτεμβρίου – 17 Οκτωβρίου 2021

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 429 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.