Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  8:42 πμ
 
wm small
Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021 18:17

Νοικοκύρεμα στα οικονομικά του Δήμου Ξηρομέρου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

180.000 ήταν τα ταμειακά διαθέσιμα του Δήμου Ξηρομέρου το 2019, όταν ανέλαβε η νέα δημοτική αρχή του Γ. Τριανταφυλλάκη. Δύο χρόνια μετά αυτά ανέρχονται σε 1.1 εκατ. ευρώ. Κοινοποιώντας στα socialmediaτους πίνακες με την ταμειακή εικόνα του Δήμου Ξηρομέρου, ο Γ. Τριανταφυλλάκης μιλά για νοικοκύρεμα στα οικονομικά του Δήμου Ξηρομέρου.

«Όταν αναλάβαμε την Διοίκηση του Δήμου η σύσταση του Υπουργείου Εσωτερικών ήταν να μπει ο Δήμος σε Επιτήρηση (Παρατηρητήριο) με απρόσμενες αναπτυξιακές συνέπειες.Δάνεια, πλασματικοί προϋπολογισμοί, χρέη σε προμηθευτές, δικαστικές αποφάσεις και διαταγές πληρωμής ήταν ο κανόνας. Σήμερα, δύο χρόνια μετά, δικαιωνόμαστε για τον δύσκολο δρόμο και την προσπάθεια. Με την συνεργασία των δημοτών κοιτάζουμε το μέλλον αισιόδοξα, παρόλο που η συγκυρία του κορονοϊού αναπτυξιακά αποτελεί τροχοπέδη» αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει με νόημα : «Στόχος μας να είμαστε χρήσιμοι και όχι απλά αρεστοί.Νοικοκύρεμα στα οικονομικά του Δήμου, σεβασμός στο δημόσιο χρήμα και μετρήσιμα αποτελέσματα».

agrinioculture.gr

Διαβάστηκε 354 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.