Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  5:18 μμ
 
wm small
Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021 20:35

Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 0-0 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αναστασίου: «Ήμασταν ανταγωνιστικοί, θέλουμε χρόνο»

Χρόνο ζήτησε ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Αναστασίου μετά το 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα».

Ο Παναιτωλικός έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης στο Αγρίνιο στην πρεμιέρα της φετινής Super League Interwetten.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός των «καναρινιών», Γιάννης Αναστασίου ανέφερε μιλώντας στην κάμερα της Cosmote τα εξής:

«Κρατάμε βασικά την πειθαρχία και την τακτική προσέγγιση με μία ομάδα που τερμάτισε στην πρώτη εξάδα και στα φιλικά δεν έχασε. Ήταν σημαντικό να έχουμε ανταγωνιστικό επίπεδο. Ανταποκριθήκαμε πλήρως. Στο 2ο μέρος δεν δημιουργήσαμε προβλήματα στον αντίπαλο αλλά όπως λένε ‘η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μία μέρα’. Το σημαντικό είναι να κάνουμε το καλύτερο».

gazzetta.gr

Ράσταβατς: Θα μπορούσαμε να φύγουμε με τη νίκη

Το 0-0 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος σχολίασε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης.

Στο ότι με την πάροδο του χρόνου οι Αρκάδες βελτιώθηκαν και πως στη συνέχεια της σεζόν θα είναι καλύτεροι αναφέρθηκε ο Μίλαν Ράσταβατς, μετά τη «λευκή» ισοπαλία της 1ης αγωνιστικής.

Μεταξύ άλλων ο Μίλαν Ράσταβατς σημείωσε πως:

«Η εικόνα του πρώτου μέρους είναι πως το… πετάξαμε. Βελτιωθήκαμε στο δεύτερο ημιχρόνο.

Θα μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει τις ευκαιρίες μας και να φύγουμε με τη νίκη. Είχαμε την έλλειψη τύχης και συγκέντρωσης στην τελική προσπάθεια. Δεν με ενδιαφέρει να μαζέψω βαθμούς σήμερα, αλλά συνολικά να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Θα είμαστε καλύτεροι στα παιχνίδια που έρχονται».

novasports.gr

Διαβάστηκε 447 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.