Δευτέρα, 13η Μαίου 2024  7:55 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2021 17:23

Έφθασε Αγρίνιο και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο ο Χανιώτης ποδηλάτης που κάνει τον γύρο της Ελλάδας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το φιλόδοξο εγχείρημα του Παναγιώτη Μπαλολάκη, ο οποίος ξεκίνησε από τα Χανιά και ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα με το ποδήλατό του έφτασε σήμερα στο Αγρίνιο.

Φιλοδοξία και στόχος του ποδηλάτη είναι να ταξιδέψει περισσότερα από 7.000 χιλιόμετρα, διασχίζοντας την Ελλάδα απ’ άκρη σ’ άκρη σε διάστημα 180 ημερών. Το ιδιαίτερο αυτό ταξίδι έχει καταφέρει να διατηρήσει ένα χαμηλό (σχεδόν μηδενικό) οικολογικό αποτύπωμα στέλνοντας παράλληλα ένα σημαντικό περιβαλλοντικό μήνυμα για εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης.

Στο Αγρίνιο ο ποδηλάτης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο, Γιώργο Παπαναστασίου, που ανήρτησε και σχετική φωτογραφία.

Αναφέρει η ανάρτηση του Δημάρχου Αγρινίου:

«Στάση στο Αγρίνιο για τον Παναγιώτη Μπαλολάκη και το «Cycling Greece». Ο Χανιώτης ποδηλάτης πραγματοποιεί ένα μοναδικό ποδηλατικό ταξίδι σε όλη τη χώρα στέλνοντας παράλληλα ένα ισχυρό περιβαλλοντικό μήνυμα για τους εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης. Καλή συνέχεια Παναγιώτη!».

papanastasiou 6 9 2021

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 379 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.