Τετάρτη, 26η Ιουνίου 2024  11:01 πμ
 
wm small
Σάββατο, 04 Σεπτεμβρίου 2021 10:30

Δημοτική Αρχή Ακτίου-Βόνιτσας: Το όνομα του Δ. Μπακοχρήστου στο γήπεδο Μοναστηρακίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Να δοθεί το όνομα του Παραολυμπιονίκη Δημήτρη Μπακοχρήστου στο γήπεδο Μοναστηρακίου προτείνει η Δημοτική Αρχή Ακτίου-Βόνιτσας. Αναλυτικά:

Πρόταση της Δημοτικής αρχής για την απόδοση του ονόματός , του Παραολυμπιονίκη μας Δημήτρη Μπακοχρήστου στο γήπεδο Μοναστηρακίου.

Η πρόταση της Δημοτικής αρχής είναι να τιμήσει το σπουδαίο αθλητή μας για τις τεράστιες διακρίσεις του στον Παγκόσμιο Αθλητισμό.

Στο αμέσως επόμενο διάστημα, μόλις το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες , θα διοργανωθεί εκδήλωση βράβευσης δίνοντας το όνομα του στο ποδοσφαιρικό γήπεδο του Μοναστηρακίου (από το οποίο κατάγεται).

Ο Δημήτρης Μπακοχρήστος έπειτα από την κατάκτηση χάλκινου μεταλλίου στο Ρίο , κατέκτησε και το χάλκινο μετάλλιο στην άρση βαρών στους Παραολυμπιακούς του Τόκιο.
Αποτελεί πηγή δύναμης και έμπνευσης για τους νέους μας και εμείς θα είμαστε αρωγοί σε κάθε του προσπάθεια.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 404 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News