Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  11:26 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 03 Σεπτεμβρίου 2021 17:29

ΑΟ Αγρινίου: Οδηγίες για την προσέλευση των φιλάθλων στον αγώνα με τον Χ. Τρικούπη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Σάββατο 4/9 στις 18:00 o AO Aγρινίου υποδέχεται τον Χαρίλαο Τρικούπη για την 1η αγωνιστική της Α΄φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας

Ο αριθμός των εισιτηρίων για τον αγώνα είναι περιορισμένος, εξαιτίας του ότι υπάρχει συγκεκριμένο ποσοστό θεατών βάσει της χωρητικότητας του γηπέδου, ενώ δικαίωμα εισόδου έχουν οι πλήρως εμβολιασμένοι και οι νοσήσαντες από κορωνοϊό το περασμένο εξάμηνο.

Ο ΑΟ Αγρινίου καλεί τους φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο νωρίτερα, προκειμένου να μην υπάρξουν καθυστερήσεις κατά την είσοδό τους στο κλειστό γυμναστήριο..

Αναλυτικά:

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας μας για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας διεξάγεται το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου στις 18:00 στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου με αντίπαλο το Χαρίλαο Τρικούπη.

Σε αυτό το παιχνίδι ο κόσμος μας επιστρέφει στο γήπεδο, όμως με συγκεκριμένες προϋποθέσεις, καθώς υπάρχουν υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω της πανδημίας.

Ο αριθμός των εισιτηρίων είναι περιορισμένος, εξαιτίας του ότι υπάρχει συγκεκριμένο ποσοστό θεατών βάσει της χωρητικότητας του γηπέδου, ενώ δικαίωμα εισόδου έχουν οι πλήρως εμβολιασμένοι και οι νοσήσαντες από κορωνοϊό το περασμένο εξάμηνο.

Καλούμε λοιπόν τους φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο νωρίτερα, προκειμένου να μην υπάρξουν καθυστερήσεις κατά την είσοδό τους στο κλειστό γυμναστήριο.

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 663 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.