Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  5:22 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 03 Σεπτεμβρίου 2021 17:27

Παναιτωλικό διήμερο με το βλέμμα στη σέντρα του πρωταθλήματος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μετά από αναβολές, κωλυσιεργίες και συνεχείς διαξιφισμούς μεταξύ των μελών της Σούπερλιγκας το… καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο επιτέλους ξεκινά!

Σε μια εβδομάδα από σήμερα ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, με την ελπίδα ότι το παιχνίδι αυτό θα αποτελέσει την απαρχή μιας διαφορετικής σεζόν σε σχέση με τις δυο προηγούμενες.

Μέχρι τότε, όμως, το παναιτωλικό «καλεντάρι» περιλαμβάνει δυο ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις.

Την αρχή κάνουν, σήμερα,  οι οργανωμένοι της ομάδας. Στο πλαίσιο των εορτασμών των 40 ετών από την ίδρυση της ιστορικής Θύρας 6, έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση στο σύνδεσμο (στις 19:00) και πορεία προς το γήπεδο (στις 20:30), όπου αναμένεται να καταγραφούν εντυπωσιακές σκηνές, σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινωθεί από τους επίσημους λογαριασμούς των Warriors στα social media.

Την σκυτάλη παίρνουν το Σάββατο ο κόουτς Αναστασίου και οι παίκτες του Τίτορμου. Ο Παναιτωλικός υποδέχεται τη δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού στην Προυσιωτίσσης. Αν και φιλικό, αποτελεί ματς-«σταθμό», καθώς οι Αγρινιώτες φίλαθλοι επιστρέφουν στο γήπεδο μετά από 1μιση χρόνο… πανδημικής απουσίας.

Επιπλέον, είναι η τελική δοκιμή πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Πιθανώς, λοιπόν, ο προπονητής του Παναιτωλικού να δείξει ενδεκάδα ενόψει Αστέρα. Ο Ντέιμπι Φλόρες, βέβαια, που λογίζεται ως ένας από τους βασικούς χαφ λείπει λόγω υποχρεώσεων με την εθνική Ονδούρας. Από την άλλη, ενδεχομένως να γίνουν τα «αποκαλυπτήρια» του φορ Ζεστέντ. Είναι δεδομένο, πάντως, πως ο Γάλλος  χρειάζεται έξτρα χρόνο ώστε να καταστεί απόλυτα έτοιμος αγωνιστικά.

Συνοψίζοντας, τα επόμενα 24ωρα το «κίτρινο-μπλε» θα έχει την τιμητική του στο Αγρίνιο. Ο Παναιτωλικός επανέρχεται στο προσκήνιο και οι φίλαθλοι-οπαδοί της ομάδας έχουν την ευκαιρία να «προθερμανθούν» για την επικείμενη ποδοσφαιρική χρονιά.

Νικόλας Δρέλλιας

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 524 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.