Παρασκευή, 1η Ιουλίου 2022  2:53 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 03 Σεπτεμβρίου 2021 17:21

Τραπεζιώτης: καταγγέλλει «εγκληματική αμέλεια» και ζητά πεζογέφυρα στο ΚΤΕΛ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε μια νέα παρέμβαση προβαίνει ο Δημήτρης Τραπεζιώτης  για το ζήτημα της καρμανιόλας της Εθνικής Οδού στο ύψος του ΚΤΕΛ κοντά στο Αγρίνιο.

Καταγγέλλει «ερασιτεχνισμό, στενοκεφαλιά μα κυρίως  από αδιαφορία,  και εγκληματική  αμέλεια» και ζητά  εφαρμογή της μελέτης για την κυκλοφοριακή σύνδεση του υπεραστικού ΚΤΕΛ  και κατασκευή σύγχρονης πεζογέφυρας κάθετα στην Ε.Ο. .«Μήπως ήρθε η ώρα να επέμβει η Εισαγγελία Πρωτοδικών  Αγρινίου;», αναρωτιέται.

Αυτούσια η παρέμβαση Τραπεζιώτη:

 

Πέντε συνάνθρωποί μας ΝΕΚΡΟΙ

από ερασιτεχνισμό, στενοκεφαλιά μα κυρίως  από αδιαφορία,  και εγκληματική  αμέλεια. Και το κακό συνεχίζεται!!! 

Εφαρμόστε τη μελέτη  για την κυκλοφοριακή σύνδεση του υπεραστικού ΚΤΕΛ που παραμένει από σκοπιμότηταστα συρτάρια;Κατασκευάστε  ΤΩΡΑ τη σύγχρονη πεζογέφυρακάθετα στην Ε.Ο.πλησίον του Υπεραστικού ΚΤΕΛ όπως προτείνει το ΤΕΕ Αιτ/νιας.

_______________________________________

Του Δημήτρη ΤΡΑΠΕΖΙΩΤΗ

Και ενώ  η  μανία   που έχει καταλάβει τη σημερινή Δημοτική Αρχή και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (ΠΔΕ) να κατασκευάζουν  αράδα «κόμβους» συνεχίζεται, μέχρι τώρα τρεις και ο ήδη υπάρχον στην είσοδο της πόλης  τέσσερεις (οι τρεις σε ευθεία γραμμή και σε απόσταση μόλις  30-40 μέτρα ο ένας από τον άλλον) και ο τέταρτος μπροστά από το  Νοσοκομείο, στο ύψος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ δεν υπάρχει καμία διάβαση πεζών,  για όσους θέλουν να ταξιδέψουν και δεν μπορούν ή δεν θέλουν να πάρουν ταξί αλλά προτιμούν να  χρησιμοποιήσουν το λεωφορείο της γραμμής. Εκεί που έχασαν τη ζωή τους πέντε συνάνθρωποί μας, εκεί απ’ όπου,  σε μια ευνομούμενη χώρα και Πολιτεία, κατά προτεραιότητα  θα έπρεπε να έχει ξεκινήσει το Έργο της ασφάλειας των πεζών, αυτό το σημείο παραμένει   απέραντα θλιβερόχωρίς καμία μέριμνα για το πως οι πολίτες θα εξασφαλίσουν μια ασφαλή διάβαση προς το Υπεραστικό ΚΤΕΛ.

Όσο το έργο αυτό θα παραμένει σε εκκρεμότητα και  όσο θα ανεχόμαστε την εγκληματική αδιαφορία  και την παρανομία των αρμοδίων στον βωμό της εξυπηρέτησης κάποιων συμφερόντων,το σημείο αυτό θα μας στοιχειώνει όλους και θα  μας ενοχοποιεί.

Η μελέτη με την οποία  δόθηκε από τις αρμόδιες Υπηρεσίες η συναίνεση κυκλοφοριακής σύνδεσης  για την λειτουργία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αιτ/νιας   στο σημείο του Σταθμού δεν εφαρμόστηκεΠΟΤΕ και για το γεγονός αυτό δεν μιλά κανείς!!!! Αν  ωστόσο είχε εφαρμοστεί  τα θανατηφόρα δυστυχήματα κατά την άποψή μου  θα είχαν αποφευχθεί.

Επειδή  και με τη νέα παρέμβαση – ανακατασκευή  του τμήματος αυτού της Ε.Ο. η αδιαφορία   και το κακό συνεχίζεται και ο κίνδυνος για τη ζωή των πολιτών ελλοχεύει,

Επειδή ο 51χρονος συνάνθρωπός  μας (τελευταίο θύμα) έχασε τη ζωή του προσφάτως  εκεί στο ίδιο σημείο πλησίον του Υπεραστικού ΚΤΕΛ και μάλιστα ενώ το έργο της ανακατασκευής  της Ε.Ο. βρίσκεται σε εξέλιξηκαιΕπειδή η εφαρμογή  της προαναφερόμενης μελέτης κυκλοφοριακής σύνδεσης εκκρεμεί παράνομα

Μήπως ήρθε η ώρα να επέμβει η Εισαγγελία Πρωτοδικών  Αγρινίου;

Εφαρμόστε λοιπόν κύριοι   άμεσα  την εν λόγω  μελέτη που παραμένει στα συρτάρια  κατασκευάζοντας αυτά που προβλέπονται  στη μελέτη αυτή και επί πλέον

Κατασκευάστε ΤΩΡΑ τη σύγχρονη πεζογέφυρακάθετα στην Ε.Ο.πλησίον του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αιτ/νιας, την οποία σας πρότεινε από τον Νοέμβριο του  2008 η ομάδα εργασίας του ΤΕΕ Αιτ/νιας, άλλως η ευθύνη σας  μεγιστοποιείται συνοψιζόμενη  σε αυτοτελή υπαιτιότητα παραβάσεως  των άρθρων 302, 314, 315, είτε  290 ΠΚ ή  και ειδικών ποινικών νόμων για την διατήρηση  μιας τόσο επικίνδυνης κατάστασης.

Αγρίνιο,03/09/2021

Για το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών

«Actnow -ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΡΑ»

Δημήτρης ΤΡΑΠΕΖΙΩΤΗΣ Δικηγόρος

π. Δήμαρχος Θεστιέων

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 238 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News

Τελευταία άρθρα στην ίδια κατηγορία

Τελευταία άρθρα