Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:17 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 02 Σεπτεμβρίου 2021 09:49

Συναγερμός για τις εκλογές του Συλλόγου Πολυτέκνων Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η άλλη άποψη των Πολυτέκνων Αγρινίου είναι κόντρα στο κατεστημένο του εφαρμοσμένου επί δεκαετίες απολυταρχισμού το οποίο εξέθρεψε και συντηρεί ένα τεράστιο έλλειμμα δημοκρατίας. Είναι δε αυτό το έλλειμμα διττό. Αφ ενός σε ότι έχει να κάνει με τον τρόπο ανάδειξης της ηγεσίας και των οργάνων του δηλ. αντιδημοκρατικές αρχαιρεσίες που ευνοούν τον απολυταρχισμό και αφ ετέρου στην απομόνωση και παραγκωνισμό της άλλης άποψης καταφέρνει και εμποδίζει τον εκδημοκρατισμό. Χωρίς την άλλη άποψη, όσο κι αν αυτή είναι δυσάρεστη σε κάποιους, δημοκρατία δεν υπάρχει. 

Κάποιοι μπερδεύονται και δεν είναι λίγοι αυτοί οι οποίοι κοιτάνε την κατάσταση με κριτήρια κομματικά, ρωτάνε. Πες μας με ποιο κόμμα είσαι. Η ερώτηση αυτή είναι καίρια για να δώσουν τη στήριξή τους και θεωρούμε ότι αυτή δεν πρέπει να είναι το κριτήριο αλλά η ερώτηση να αφορά στο πρόγραμμα και στις αλλαγές που θέλουμε και μπορούμε  να φέρουμε. Εδώ δεν έχουμε βουλευτικές εκλογές και τα προβλήματα των πολυτέκνων άπτονται και συσχετίζονται με το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας και οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι τα κόμματα δεν πολυνοιάζονται. Η ευθύνη όμως δεν είναι μόνο των κομμάτων αλλά κυρίως της κορυφαίας ηγεσίας των πολυτέκνων που δεν είναι αρκούντως διεκδικητική, πειστική και μάχιμη. Η ηγεσία είναι περιχαρακωμένη στο κάστρο της και ενδιαφέρεται κυρίως για την προβολή της και την καρέκλα της. Στην άλλη άποψη πιστεύουμε στο όχημα της δημοκρατίας, των ανοικτών οριζόντων, της διαφάνειας και της προσφοράς με ιδέες, με προτάσεις και με δράσεις στην υπηρεσία των πολυτέκνων και του κοινωνικού συνόλου.

Είμαστε και οφείλουμε να είμαστε πολιτικοποιημένοι. Δεν είναι απαραίτητο η ηγεσία να είναι κομματικοποιημένη. Δεοντολογικά ο Πρόεδρος πρέπει να υπηρετεί την ενότητα και ποτέ τον διχασμό. Πάνω απ όλα πρέπει να βάζει τα συμφέροντα των πολυτέκνων. Πιστεύουμε στη Δημοκρατία, θέλουμε πολυσυλλεκτικότητα και χωράνε σε μας όλοι οι πολύτεκνοι όλων των κομμάτων. Στις εκλογές που πλησιάζουν θα αντιπαρατεθούμε με πρόγραμμα, με καθαρές θέσεις και μαζί  με την αθρόα συμμετοχή των πολυτέκνων στηρίζοντας την οργανωμένη ομάδα μας, αυτή τη φορά δεν θα επιτραπεί η συνέχιση της νοσηρής κατάστασης του κατεστημένου. Φτάνει πια.

Όλοι οι πολύτεκνοι που εμπιστευόμαστε τη δημοκρατία θα αγωνιστούμε και θα τη φέρουμε στον Σύλλογο Πολυτέκνων Αγρινίου και περιχώρων με ανατροπή της απολυταρχίας. Στις εκλογές που έρχονται απαιτείται συστράτευση και αθρόα προσέλευση των ψηφοφόρων. Πριν από τις εκλογές είναι ανάγκη  να πλαισιωθεί η ομάδα της ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ με λίγα ακόμη άτομα για μέλη του Δ.Σ. και της ελεγκτικής επιτροπής.

Τα χρονικά περιθώρια είναι ασφυκτικά την στιγμή μάλιστα που αντιδεοντολογικά προτάσουν την κατάθεση υποψηφιοτήτων (9/9) από την εκλογοαπολογιστική συνέλευση (12/9).

Ελάτε να ενημερωθείτε.   

Σπεύσατε και επικοινωνήστε μαζί μας. 6976817882.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Θ. ΜΑΚΡΗΣ
Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Διαβάστηκε 924 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.