Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  2:37 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 01 Σεπτεμβρίου 2021 00:04

Φέρνει Αντούνες ο Παναιτωλικός (vid)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο τραυματισμός του Ελίας Περέιρα άλλαξε τα μεταγραφικά δεδομένα στον Παναιτωλικό, καθώς η απουσία του Αργεντινού αριστερού μπακ έστω και για περίπου 2 μήνες, έφερε στο προσκήνιο το ενδεχόμενο προσθήκης ακόμη ενός παίκτη που παίζει στη συγκεκριμένη θέση.

Ο «εκλεκτός» των «κυανοκίτρινων» είναι ο Φαμπιέν Αντούνες, ο Γάλλος ακραίος οπισθοφύλακας με τον οποίο συμφώνησαν και βρίσκεται καθ’ οδόν για τη χώρα μας ώστε να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις και εάν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο τότε θα υπογράψει.

Ο 30χρονος που έχει πορτογαλικές ρίζες παίζει από το 2014 στο Βέλγιο, αρχικά στη Βίρτον και μετά κατά σειρά ακολούθησαν Οστάνδη, Σιντ Τρούιντεν και Βέστερλο, με τη φανέλα της οποίας μετρά από το 2018, σε όλες τις διοργανώσεις, 49 ματς, 2 γκολ και 1 ασίστ.

Μάλιστα πολλά εξ΄ αυτών ήταν ως ανασταλτικός μέσος, ενώ υπό προϋποθέσεις μπορεί να παίξει και αριστεροπόδαρος στόπερ, κάτι που «μέτρησε» αρκετά ώστε να αποκτηθεί καθώς μπορεί να προσφέρει λύσεις σε παραπάνω από μία θέση.

agrinio sports.gr 

Διαβάστηκε 527 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.