Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  2:49 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021 16:05

Παναιτωλικός: Πως δέχεται γκολ και πως σκοράρει

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα δύο γκολ που δέχτηκε ο Παναιτωλικός στα Γιάννενα χάλασαν κάπως την καλή εικόνα που είχε στην ανασταλτική του λειτουργία. Όχι μόνο το Σάββατο, αλλά συνολικά στα φιλικά που έδωσε με αντιπάλους της κατηγορίας του.

Εκείνο του Παντελάκη ήταν το πρώτο από στατική φάση (φάουλ ή κόρνερ). Το δεύτερο του Λώλη από επίθεση του αντιπάλου.

Κάνοντας μια αναδρομή στα υπόλοιπα γκολ που δέχτηκε αυτό το καλοκαίρι, με τον Παναθηναϊκό (1-2) ήταν από πέναλτι του Χατζηγιοβάνη, με τη Λαμία (1-3) από πέναλτι του Μανούσου.

Το μοναδικό που είχε δεχτεί σε ροή αγώνα ήταν του Ρομέρο στο φιλικό με τον Βόλο (1-0). Αυτό ήταν και το μοναδικό φιλικό που γνώρισε ήττα.

Στα δύο που έδωσε στο Αγρίνιο με ΠΑΣ (0-0) και Απόλλωνα (1-0) δεν δέχτηκε γκολ.

Πάμε τώρα σε αυτά που πέτυχε και ήταν 9 συνολικά. Τα 5 με κεφαλιά, τα 3 με σουτ και 1 με πέναλτι. Σκόραρε 4 φορές στο α’ και άλλες 5 στο β’ ημίχρονο.

Ενδιαφέρον έχει ότι μόνο ο Αλέξανδρος Μαλής σκόραρε δύο φορές (με Απόλλωνα και ΠΑΣ)!  Όλοι οι υπόλοιποι από μία: Βέργος, Μεντόσα, Καββαδίας, Μπαρμπόσα, Φλόρες, Βργκοτς, Ντίας.

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 372 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.