Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  1:26 μμ
 
wm small
Κυριακή, 29 Αυγούστου 2021 11:53

Παναιτωλικός: Ο Αναστασίου και η περσινή ομάδα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Παναιτωλικός προσπαθεί να ξεχάσει την περσινή ομάδα και τις περιπέτειες που πέρασε, αλλά ο Γιάννης Αναστασίου επιμένει να μας τη θυμίζει. Έχοντας στα φιλικά «κορμό» με παίκτες που βρήκε στο ρόστερ, παρότι οι νέες προσθήκες ανήλθαν ήδη στις έντεκα.

Δείτε χθες, ήταν στην αρχική ενδεκάδα έξι «παλιοί»: Μαλής, Περέιρα, Τσιγγάρας, Ντίας, Μεντόσα, Καρέλης. Στη Λεωφόρο, έξι «παλιοί»: Μαλής, Τσιγγάρας, Μεντόσα, Ντίας, Ντουάρτε, Καρέλης. Με τον Απόλλωνα, πέντε «παλιοί»: Τσιγγάρας, Μεντόσα, Μπαρμπόσα, Ντίας, Καρέλης. Με τον ΠΑΣ στο Emileon, επτά «παλιοί»: Μαλής, Περέιρα, Μεντόσα, Τσιγγάρας, Ντίας, Ντουάρτε, Βέργος. Ακόμα και στα παιχνίδια με Βόλο και Λαμία τον Ιούλιο είχε στην 11αδα από επτά παίκτες που του ανήκαν και πέρσι.

Προφανώς δεν είναι τυχαίο ότι έχουν την πλειοψηφία στις επιλογές που κάνει στην αρχική ενδεκάδα. Ως κάτι αναγκαίο για να παρουσιάζει η ομάδα συνοχή πατώντας πάνω σ’ αυτόν τον κορμό. Και ενσωματώνοντας σταδιακά παίκτες που ήρθαν αυτό το καλοκαίρι.

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 635 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.