Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:18 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2021 18:17

Πάνω από 30 μικρές αγγελίες για θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων – Λίστα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Που θα επικοινωνήσουν οι ενδιαφερόμενοι

Δεκάδες θέσεις εργασίας είναι ανοιχτές αυτό το διάστημα στο Αγρίνιο, αλλά και σε άλλες περιοχές. Ξενοδοχεία, εταιρείες, γραφεία και επιχειρήσεις/καταστήματα αναζητούν προσωπικό. Διαβάστε ενδεικτικά 10 μικρές αγγελίες με διαθέσιμες θέσεις εργασίας, τι άτομα ζητούνται και που θα στείλετε βιογραφικό:

10 μικρές αγγελίες με διάφορες θέσεις εργασίας

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ σερβιτόροι – σερβιτόρες για το Aqua Terra στο Καινούργιο Τριχωνίδας. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6948317474.


ΖΗΤΕΙΤΑΙ βοηθός λογιστή για εργασία σε λογιστικό γραφείο του Αγρινίου. Προσόντα: Απόφοιτος ΤΕΙ – ΑΕΙ Λογιστικής και Οικονομικής κατεύθυνσης. Άριστη γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών και πληροφοριακών συστημάτων. Τυχόν προϋπηρεσία είναι επιθυμητή, αλλά όχι απαραίτητη. Αποστολή βιογραφικών στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ εργοδηγοί και τοπογράφοι πεπειραμένοι από τεχνική εταιρεία στο Αγρίνιο για έργα σε όλη την Ελλάδα, αυστηρά να έχουν προϋπηρεσία. Τηλ. 26410 55338. e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΖΗΤΕΙΤΑΙ τεχνίτης και σιδεράς για εργασία σε βιοτεχνία κουφωμάτων στο Αγρίνιο. Τηλ. 6944 105663 και 6981 901588.


ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ άτομα έως 25 ετών (ΟΧΙ φοιτητές), για να εργαστούν στο κατάστημα “Spain Shops – Ότι πάρεις 1€”, στην οδό Μπαϊμπά 29, στο Αγρίνιο, ως πωλήτριες – πωλητές, με πλήρες ωράριο. Βιογραφικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


H Family Bakery Θωμόπουλος αναζητά προσωπικό για τις θέσεις: 1) Αρτοποιός (φουρναδόρος), 2) Πωλητή – πωλήτρια εξωτερικό για το τμήμα της κουλουροποιΐας και 3) Βοηθό αρτοποιΐας, για πλήρη εργασία. Αποστολή βιογραφικού: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τηλ. 26410 50802.


Η ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. είναι το μοναδικό τεχνικό δίκτυο καταστημάτων στην Ελλάδα που μπορεί να υποστηρίξει τις ανάγκες σε έργα Κατασκευής Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Η εταιρεία μας αναζητά για πλήρη απασχόληση σε κατασκευαστικά έργα φωτοβολταϊκών σε όλη την επικράτεια:

-10 άτομα Οδηγούς, με Επαγγελματικό Δίπλωμα Οδήγησης κατηγορίας Γ και Ε (κάρτα ψηφιακού ταχογράφου και ΠΕΙ)
-10 άτομα Χειριστές Μηχανημάτων Έργου

Τηλ. 26930 23883. emails: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


Ζητείται προσωπικό για τα 5* ξενοδοχεία των Ikos Resorts!
Τμήμα: Οροφοκομίας/Housekeeping | Κουζίνας | F&B
Περιοχές: Χαλκιδική | Κέρκυρα | Κως

Αναζητούμε προσωπικό για τα 5* ξενοδοχεία των Ikos Resorts, για τα τμήματα Οροφοκομίας/Housekeeping | Κουζίνας | F&B, στις παρακάτω ειδικότητες: Καμαριέρες, Γενικών Καθηκόντων, Μάγειρες Α’, Β’ & Γ΄, Σερβιτόροι.

Παρέχονται: Πλήρης ασφάλιση, Διαμονή, Πλήρης διατροφή, Μεταφορά από και προς την εργασία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο Fax: 2374099441 σημειώνοντας την ειδικότητα που τους ενδιαφέρει π.χ. Καμαριέρα.

Δείτε όλες τις αγγελίες της Ikos Resorts στη σελίδα https://ikosresorts.com/ikoscareers/
Πληροφορίες για το ξενοδοχείο, τις υπηρεσίες, τα δωμάτια θα βρείτε στη σελίδα
http://ikosresorts.com/resorts
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δασιά, Κέρκυρα | Κέφαλος, Κως | Χαλκιδική
+30 23740 99390


ΖΗΤΕΙΤΑΙ υπάλληλος για e-shop (μόνο άνδρας μέχρι 40 ετών).
Απαραίτητη η άριστη γνώση χρήσης Η/Υ, διαθέτοντας κυρίως εξοικείωση σε WordPress και WooCommerce, Γνώση PHP, HTML και CSS θα συνεκτιμηθούν.

  • Πολύ καλή γνώση Αγγλικών.
  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις.
  • Ομαδικό πνεύμα συνεργασίας και άνεση στην επικοινωνία.
  • Ικανότητα να δουλεύει υπό πίεση και διαχείριση πολλαπλών εργασιών.
  • Διάθεση για συνεχή ανάπτυξη & εξέλιξη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το Βιογραφικό τους ΜΕ ΘΕΜΑ «E-SHOP» στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μέσω της φόρμας υποβολής στο https://www.e-tserpelis.com/career

ΖΗΤΕΙΤΑΙ πωλητής (μόνο άνδρας μέχρι 40 ετών)

  • Πολύ καλή γνώση Η/Υ.
  • Ευχάριστη και δυναμική προσωπικότητα.
  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις.
  • Ομαδικό πνεύμα συνεργασίας και άνεση στην επικοινωνία.
  • Ικανότητα να δουλεύει υπό πίεση και διαχείριση πολλαπλών εργασιών.
  • Διάθεση για συνεχή ανάπτυξη και εξέλιξη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το Βιογραφικό τους ΜΕ ΘΕΜΑ «ΠΩΛΗΤΗΣ» στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


Περισσότερες μικρές αγγελίες με θέσεις εργασίας στην Εφημερίδα «Αναγγελία»

Περισσότερες θέσεις εργασίας μπορείτε να βρείτε στην Εφημερίδα «Αναγγελία» που κυκλοφορεί από την Παρασκευή (27/8) σε όλα τα περίπτερα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας πλην της Ναυπάκτου.

Στην Εφημερίδα θα βρείτε και εκατοντάδες ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ κάθε κατηγορίας, μεταξύ των οποίων δεκάδες μικρές αγγελίες για ενοικίαση διαμερίσματος / γκαρσονιέρας στο Αγρίνιο.

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 1050 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.