Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  1:03 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2021 17:56

Super League: Έδωσε 100.000 ευρώ στους πυρόπληκτους!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ελληνική Λίγκα στέκεται κοντά στους πυρόπληκτους προσφέροντας χρήματα και ετοιμάζοντας και άλλες πρωτοβουλίες

Σε μια αξιέπαινη πρωτοβουλία προχώρησε η Super League καθώς η ελληνική Λίγκα αποφάσισε να στηρίξει έμπρακτα τους πυρόπληκτους προσφέροντας το ποσό των 100.000 ευρώ!

Στην πρωτοβουλία συμπράττουν οικονομικά όλες οι ομάδες της Super League, καθώς και η Interwetten, χορηγός του Πρωταθλήματος.

Αρχικά, οι ελληνικές ομάδες έσπευσαν να αποστείλουν στις πληγείσες περιοχές τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και ιατροφαρμακευτικό εξοπλισμό, δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στους συνανθρώπους μας.

Παράλληλα, αποφασίστηκε να ενισχύσει οικονομικά με το ποσό των 100.000 ευρώ θεσμικούς φορείς στήριξης των πυρόπληκτων συμπολιτών μας, αλλά και φιλοζωικούς οργανισμούς.

Συγκεκριμένα, η Super League διένειμε την οικονομική ενίσχυση στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, το Ταμείο Κρατικής Αρωγής και το Σύλλογο Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής ΑΝΙΜΑ.

Παράλληλα, ανταποκρινόμενη στο αίτημα της ΕΠΣ Ευβοίας, η Λίγκα ανακοίνωσε πως προχωράει τη διαδικασία αποστολής αθλητικού εξοπλισμού για τα ποδοσφαιρικά σωματεία, με βάση την καταγραφή των ζημιών από τους αρμόδιους και των αναγκών που έχουν προκύψει, ώστε να μπορέσουν να ορθοποδήσουν το συντομότερο δυνατόν, προσφέροντας διέξοδο στους νέους της περιοχής.

Επίσης, ανακοινώθηκε ότι η πρώτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-22 είναι αφιερωμένη στην εκστρατεία ενημέρωσης και ενίσχυσης των πυρόπληκτων.

pronews.gr

Διαβάστηκε 729 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.