Δευτέρα, 17η Ιουνίου 2024  1:40 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021 20:09

Πανελλήνιες 2021 – ΕΠΑΛ: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των επαναληπτικών εξετάσεων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων έγινε γνωστό το πρόγραμμα διεξαγωγής για τις επαναληπτικές πανελλήνιες εξετάσεις των μαθημάτων γενικής παιδείας και ειδικότητας Γ΄τάξης ημερήσιων και Γ΄τάξης εσπερινών ΕΠΑΛ, έτους 2021.

Επίσης, από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώθηκε και η προθεσμία υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας των υποψηφίων για εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ ως ακολούθως:

Σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας, ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται για όλα τα μαθήματα η 4η απογευματινή. Η προσέλευση των υποψηφίων στις αίθουσες εξέτασης γίνεται τουλάχιστον 30′ λεπτά της ώρας πριν από την έναρξη των εξετάσεων.

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος ορίζεται σε τρεις ώρες, εκτός από το μάθημα ειδικότητας Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις ώρες.

Ακόμη, από τη Δευτέρα 13.09.2021 έως και τη Δευτέρα 20.09.2021 ορίζεται η προθεσμία διεξαγωγής της επαναληπτικής Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας των υποψηφίων ΕΠΑΛ για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ), ακαδημαϊκού έτους 2021 – 2022.

newsit.gr 

Διαβάστηκε 495 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.