Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  3:22 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021 12:13

Προς νέα αναβολή για Σεπτέμβριο η έναρξη της Super League

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για το Σαββατοκύριακο 11-12 Σεπτεμβρίου πηγαίνει η έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 1, όπως μετέδωσε ο Σωτήρης Ταμπάκος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Το προγραμματισμένο για σήμερα (12:30) ΔΣ της Super League αναμένεται να ψηφίσει την εκ νέου αναβολή στη σέντρα, που όπως όλα δείχνουν θα γίνει μετά τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Για την υπογραφή της προκήρυξης για την έναρξη του πρωταθλήματος απαιτείται αυξημένη πλειοψηφία, δηλαδή από 11 ΠΑΕ, κάτι που δεν αναμένεται να συμβεί.

Τα βασικά αγκάθια είναι ότι ακόμη δεν έχουν υπογράψει τηλεοπτικό συμβόλαιο οι πέντε «άστεγες» ομάδες, καθώς Βόλος, Παναιτωλικός, Ιωνικός, Απόλλων Σμύρνης και Λαμία είναι σε συζητήσεις με την COSMOTE TV αλλά ακόμη δεν έχει κλείσει το θέμα.

Παράλληλα, δεν υπάρχει ομοφωνία ως προς μια κεντρική τηλεοπτική διαχείριση από τη σεζόν 2023/24, όταν και θα είναι εφικτό κάτι τέτοιο με τη λήξη των συμβολαίων όλων των ΠΑΕ.

Έτσι το ελληνικό ποδόσφαιρο οδεύει για μια νέα… πρωτοτυπία, όπου η Εθνική ομάδα θα αγωνιστεί νωρίτερα από τους συλλόγους στο εγχώριο πρωτάθλημα, ενώ στις περισσότερες λίγκες της Ευρώπης τα κλαμπ θα έχουν παίξει δύο, τρεις και τέσσερις αγωνιστικές.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστηκε 385 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.