Δευτέρα, 17η Ιουνίου 2024  3:42 μμ
 
wm small
Κυριακή, 22 Αυγούστου 2021 18:07

Άνοιγμα σχολείων: Το σχέδιο 10 σημείων για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ποια επιπλέον μέτρα θα παρθούν από την κυβέρνηση – Προς ποια κατεύθυνση θα αλλάξουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Σε αναβρασμό βρίσκεται ήδη η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας και οι αρμόδιες υπηρεσίες καθώς και η επιτροπή των ειδικών του υπουργείου Υγείας, με στόχο την ομαλή έναρξη της σχολικής χρονιάς στις 13 Σεπτεμβρίου και τα νέα μέτρα που πρέπει να παρθούν.

Τόσο η ηγεσία του υπουργείου όσο και υψηλόβαθμοι παράγοντες διαμηνύουν ότι είναι όλα έτοιμα για την έναρξη της σχολικής χρονιάς και ότι λίγες μέρες πριν ανοίξουν τα σχολεία θα ανακοινωθούν οι νέες υπουργικές αποφάσεις, με τις οποίες θα ορίζονται οι λεπτομέρειες για το άνοιγμα των σχολείων, των φροντιστηρίων,των πανεπιστημίων και όλων των εκπαιδευτικών δομών.

Το σίγουρο είναι ότι στην κυβέρνηση δεν είναι ευχαριστημένοι από την πορεία των εμβολιασμών σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και φοιτητές και για αυτό μελετά και εναλλακτικά σενάρια στην περίπτωση που η κατάσταση επιδεινωθεί το Φθινόπωρο, τα οποία σύντομα θα ανακοινωθούν.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 395 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.