Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  6:51 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2021 17:06

ΥΠΑΑΤ: Υπογραφή ΚΥΑ για τα πιστοποιητικά αργίας αλιευτικών πλοίων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι Υπουργοί Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ.  Γιάννης Πλακιωτάκης, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιος  Λιβανός και ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος υπέγραψαν σήμερα Κοινή Υπουργική Απόφαση, η οποία καθορίζει τον τύπο του  πιστοποιητικού αργίας αλιευτικού πλοίου λόγω έλλειψης εργασιών ή επισκευών, για τις ανάγκες υπολογισμού του τέλους ρυμουλκών και αλιευτικών πλοίων του ν. 4646/2019, ενώ προσδιορίζει και τα πιστοποιητικά τα οποία γίνονται δεκτά από τις λιμενικές αρχές για την έκδοσή του. 

Πρόκειται για το   Πιστοποιητικό Ασφάλειας ή Συμμόρφωσης των πλοίων  ή το Πρωτόκολλο Γενικής Επιθεώρησης ή άδειας εκτέλεσης πλόων. Ιδιαίτερη σημασία έχει ότι αναγνωρίζονται ως απολύτως αποδεκτά, από τις αρμόδιες φορολογικές αρχές, οποιαδήποτε πιστοποιητικά έχουν εκδοθεί από τις αρμόδιες λιμενικές αρχές από 01/01/2020 μέχρι την δημοσίευση της ΚΥΑ.

Διαβάστηκε 780 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία